Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zonamatkajkl

zapalenie przydatków w ciązy pomocy!! nie chce stracić kolejnej ciązy !

Polecane posty

Gość zonamatkajkl

Jestem w 6t2d ciąży od tygodnia plamie , lekarz tydzień temu powiedział ze nie widac krwawień i ze wszystko jest ok. Wykryl pęcherzyk i zarodka. wczoraj zaczełam krwawić do tego towarzyszą mi bóle brzucha i krzyża... jestem już po poronieniu. Pojechałam do lekarza , zrobił usg dzidzia dalej jest i było widać nawet pulsujące serduszko!!!! Czyli ciąża sie rozwija... ale pod koniec marca trafiłam do szpitala na podejrzenie zapalenia przydatków, miałam tam tez jednorazowy krwotok. Nie koniecznie zostało to wyleczone i teraz szukam informacji na temat zapalenia przydatków w ciąży... czy ktos wie może czy przy zapaleniu występują takie objawy jak krwawienia i bóle podbrzusza ( skurczowe ) Czy przez to cholerne zapalenie coś grozi mojemu maleństwu ??BŁAGAM O POMOC!!! Wizytę mam dopiero 28go wczoraj lekarz przepisał luteinę 2razy po 2 tabl i leżeć . I pow ze to się nazywa poronienie zagrażające ale jest duża szansa na utrzymanie tej ciązy ....Ale nie wiedział o zapaleniu bo zupełnie o tym zapomniałam wspomnieć ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować