Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frida Kahlo_1980

Nie ma już fajnych mężczyzn ale jest jeszcze Martini

Polecane posty

:) Singielka od 15 dni. Dzisiaj jest chyba 15 dzień, w którym weszłam na czata :o Żałosny czat. Żałośni faceci. Jednak liczę na to, że tak jak kiedyś, dawno temu, znajdę tam kogoś fajnego :) Dzisiaj zadałam sobie takie pytanie rano. Czy kiedyś usłyszę, że ktoś mówi do mnie - mamo?

Gość zla kobieta11111
Tego nawet najstarsi gorale nie wiedza... z czatem to sie zgodzic musze..zenada :-/

Jestem teraz na czacie :) Zapytałam jednego Pana: jaką książkę przeczytałeś ostatnio? Otrzymałam odpowiedź: jebaj się szmato. Jestem na czacie od godz. 19 i z nikim nie zamieniłam słowa dłużej niż 10 minut :o Ale jestem dzielna i wytrwała ;) przecież tam też ktoś musi byc normalny jak ja :classic_cool:

Weszłam na czat ;) ciekawe czy tym razem pogadam z kimś dłużej niż 5 minut :D Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy, lalala :D:classic_cool:

Gość dr.NO
pytanie, a co zrobiłaś z poprzednimi absztyfikantami, gdzie ich zakopałaś, w parku czy na polu a może w szafie wiszą na wieszakach ?

Gość jiojio
smieszna jestes skoro dzien po rozstaniu wchodzisz na czata - traci despracja:D

Gość baby sa jebniete w leb
zaloguj sie na sympatii lub darling na czacie to mozesz liczyc jedynie na cyberek a nie powazna znajomosc

Gość dr.NO
czyli nie jest źle skoro piszą 'bajki na dobranoc' :)

Gość dfgdfhjhg
boże jakie wy jestescie nudne z tymi bachorami haha dobrze ze ja nie cche miec dzieci i nie musze byc depsperatką