Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj spotkałam fałszywą

Polecane posty

koleżanke z liceum jak się dowiedziała ,ze sprzedałam mieszkanie i za 2 miesiące ie na domek ,w lipcu wycieczka i widziała jak mój mąz wsiada do auta to kopara jej opadła ...oczywiście nie tylko na widok tego bo zobaczyła mnie w świetnej kondycji ,dobrze ubraną ,opaloną .Sama stwierdziła ,że mnie nie poznała ,tylko zwróciła uwagę "że laska ma świetne nogi"';) .Ona obecnie od 4 lat w związku facet się nie śpieszy ze ślubem ,co ją irytuje..i ogólnie wyglądała niezadobrze na twarzy taka zmarnowana...nie żebym czuła satyfakcje ale...ten kto miał kiedyś źle powinien mieć dobrze.:)Tyle chciałam powiedzieć i życze wam miłego wieczorku .

Gość buahahahahahahhahahahaah
ludzi boli jak ktoś ma lepiej od nich :D ale jenny z tym slubem miałas tak samo :) wiec tego tematu nie ruszaj :) Pozdro :)

Gość ghdsfgs
pewnie bylas jej popychadlem w szkole

była wredna do tego stopnia ,ze niby się ze mną kumplowała a za plecami obgadywała ,albo jak kupiłam sobie coś nowego(co było rzadkością) to niby przez przypadek mi to zniszczyła,poplamiła itp

Gość buahahahahahahhahahahaah
chuj jej w dupe teraz :D

Gość asdfg
Prawda jest taka,ze bylas popychadlem w szkole i teraz nie masz kolezanek.Juz Ci ktos to pisal na tym forum.Cieszysz sie jak komus w zyciu nie idzie,czujesz satysfakcje i nosisz sie jak wielka PANI,a tak naprawde to sloma Ci z butow wystaje :D Zreszta,co Ty tu robisz?!Mialas skonczyc z forumeeee

Gość gramy dalej
bez kitu najgorsze to nie miec prawdziwych znajomych przyjaciol. tylko takich fałszywcow jak ma jenny dookola siebie.

Gość o rany ale
asdfg, jej pwoiedzialas :D Ale w sumie sie nie dziwie, ze jenny byla popychadlem jak sie patrze na jej buzie to widac ze jest taka... wolniejsza, taka ofiara losu. Nie macie takiego wrazenia?

Gość gramy dalej
hmmm podobno pałke ciagnie sprawnie.

Gość Fryzurka Kok
wiele osób jest takich fałszywych, niestety, kazdy patrzy by drugiemu bylo gorzej

Jeny, fajnie, ze ci sie powodzi, ale nie mozesz budowac swojego szczescia na satysfakcji z niepowodzen innych. To droga do nikad. Ciesz sie tym co masz, skup sie na rodzinie. Nie kazdy ma szczescie, milosc w zyciu, wiec nalezy ich wspierac,a nie cieszyc sie z cudzego niepowodzenia.

A co się dziwicie Goldbaumowej? Przecież to wstrętne, parszywe żydło! Liczycie, ze taka może komuś dobrze życzyć?

Gość indor do prania , jenny
nie zrozumie Twojego tekstu :( tak sie obawiam. :O

Gość mvmgkg
jenni zamowila feromony , bo juz nie kreci meza hahahahaha

Gość mvmgkg
poza tym glupia kupila sandaly za 250zl, ktore w sklepie kosztuja 169, ale ktos mial ubaw z jej naiwnosci

Gość ughgh
autorko chyba nie jestes zbyt szczesliwa skoro zazdrosc innych polepsza ci samoocene i samopoczucie, sama sobie przeczysz

w sklepach nie było mojego rozmiaru więc musiałam przepłacić to fakt ,ale stać mnie;) więc dla mnie żaden problem. A co do feromonow raczej bym się z tym ukrywała jeśli byłoby to dla mnie wsydliwe wiedząc że znacie moje konto ;) więc się nie osmieszajcie już do końca;) .Miłego dnia:*przed kompem ja właśnie wychodzę:P

Gość dsaelkui
Jennifer akurat twarz nie jest twoja mocną stroną.. Owszem ciało masz niezłe , ale twarz jest bardzo przecietna .. Ani ładna, ani brzydka .

Gość dsaelkui
zadnej facet by sie za tobią nie obrzejrzał na ulicy .. No chyba ze chodziałabyś nago .

Gość ughgh
jeśłi uwazasz, że brak ślubu autorko to porażka to ja ci serdecznie współczuje :) taka typowa polaczkowata rozpindrzona dupodajka za pierścionek

Gość reklama kosy spalinowej
a ciebie tu już podobno miało nie być, miałaś skończyć z kafe🖐️ i czym się szczycisz? Że ona męża nie ma, a ty swojego dziadka złapałaś na bachora? Buhahahahah, no proszę cię, ogarnij się dziewczyno:o

Gość dbsdfbfs
a przypomnijcie mi jaki ona ma nick na allegro? grasik i co dalej?

Gość i znowu jenny i jej nudne
teksty, że niby ktoś uważa, że ma fajne nogi:D ciągle to samo:D tak tak jenny, nie ma faceta, który by sie nie odwrócił za Tobą na ulicy, takie masz super nogi:D:D:D

Gość dsaelkui
zaden normalny facet by sie za tobią nie obrzejrzał na ulicy .. No chyba ze chodziałabyś nago .