Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cykoria

ślub - maj 2013

Polecane posty

Gość mysiamaja
Hej My tez maj - 4. Uważamy, ze maj jest najlepszym miesiącem nie tylko na ślub. mamy na razie salę, nasze stroje i właściwie to na tyle.. Postanowiliśmy za wszystko zapłacić z naszej kieszeni, a że niestety nie bardzo mamy z czego odłożyć robimy tylko kolację dla najbliższej rodziny, jedziemy do ślubu swoim autem, moja sukienka jest sukienką z sieciówki za 100 zł a garnitur narzeczonego z outletu. W dniu ślubu będziemy razem prawie 10 lat. mamy 27 i 29 lat

Gość Gusiaaaaa
Mi jakoś fioletowy nie pasuje na ślub, bardziej kojarzy mi się z pogrzebem:-). Ale białe bzy jak najbardziej:-). Dziewczyny zostało nam jeszcze tylko ok. 4 miesiące.

Mój ślub jest 4 maja i zaczynam się trochę stresować ;) jak Wam idą przygotowania??

Hej dziewczyny, ja też biorę ślub w maju a konkretnie11. I już powoli mały stresik mnie dopada, mimo, że juz praktycznie wszystko gotowe.

Gość CiepleMleko21
My mamy ślub cywilny 25 maja . Mamy zalatwiona sale w restauracji , fotografa , suknia przyjdzie w kwietniu , garnitur wisi w szafie . Pod koniec tygodnia bede zamawiac zaproszenia slubne na allegro :)

Boo Bee my też ślubujemy 4 maja:) przygotowania na razie idą powoli, chyba za dużo rzeczy zostawiamy na ostatnią chwilę... obecnie czekam na próbki zaproszeń i jak będą ok to zamawiam bo już nie ma na co czekać, czas ucieka. a Wy już rozdaliście zaproszenia?

Gość Gussiiiaaa
Mi już przyszedł projekt zaproszenia, będą jeszcze małe poprawki, a zaproszenia zamierzamy rozdawać w marcu:). Poza tym jak na razie wszystko nam dosyc sprawnie idzie

Ja zaproszenia już rozdałam. A tydzień temu byłam porozmawiać z florystką. Pokazałam jej bukiet, jaki chcę i za komplet: bukiet dla mnie, dla świadkowej i dwie butonierki zapłacę 120 zł :D

Gość Gussiiaa
To wcześnie rozdawaliście te zaproszenia. U nas się przyjmuje, że tak 3 miesiące przed wystarczy i tak praktycznie każdy już wie o weselu:)

Gość wed4you
NAJPIĘKNIEJSZE PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW www.dziekujerodzicom.pl

Gość www.wed4you.pl
Podziękowaniami dla rodziców ? Kwiatki długo nie przetrwają :) czekoladki mogą nie posmakować , a wszelkiego rodzaju „Oscary tabliczki itp. łapią dużo kurzu . Zapraszamy do zrealizowania profesjonalnego Teledysku dla Twoich Rodziców. W niesamowitą podróż po świecie filmu zabierze was profesjonalna ekipa z którą wspólnie zrobicie niezapomniany , wzruszający klip dla rodziców Pamiątka na całe życie , nie tylko dla rodziców www.dziekujerodzicom.pl

A u nas jest zwyczaj, że zaproszenia rozdaje się na pół roku przed. Poza tym mieszkamy za granicą i akurat rozdawaliśmy zaproszenia podczas urlopu :)

Gość dsvgrfebvg
My planujemy ślub 11 maja. Wiadomo: sala, orkiestra, barman, fotograf (nie będziemy mieć kamerzysty), ksiądz, kurs przedmałżeński, suknia, buty... załatwione. Został garnitur dla mojego przyszłego ślubnego ale to poczekamy jeszcze trochę na wyprzedaże, bo na wiosnę wymiana kolekcji będzie:) Wizażystka i fryzjerka już umówione. Zaproszenia zamówione. Na razie wręcz nudnie i spokojnie. Stresu żadnego. Kwestia jeszcze kursu tańca bo u nas z tym słabo ale jeszcze mamy trochę czasu na przygotowanie się.

Gość Majowa narzeczona
Witaj! Czas pędzie niesamowicie i do maja juz niedaleko. Długo ze wszystkim czekaliśmy poza salą, orkiestrą i kamerzystą. To mieliśmy załatwione już w maju. Ale te przygotowania są bardzo przyjemne. Niedawno skończyliśmy zajmować się zaproszeniami (o rany, z tym to było roboty!) Teraz przejdziemy do alkoholu, i wystroju. Suknie kupiłam już w grudniu, bo były niesamowite przeceny. W sumie całe stroje mamy już kupione, oprócz tych na poprawiny. Generalnie wszystko staramy się robić powoli i systematycznie, żeby nagle nie zaskoczył nas ogrom pracy. Ja studiuję, więc jedyne czym się martwie to sesją z którą sie spotkam jako młoda żona zaraz po ślubie. Czas oczekiwania jest cudowny i wszystkim narzeczonym życzę, aby był on przeżywany radośnie i zgodnie. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość M@rta
Drodzy Narzeczeni, Urocza Chwila to organizacja ślubów i wesel w Warszawie i okolicach. Jesteście młodymi, zapracowanymi ludźmi, którzy marzą o bajecznym i niepowtarzalnym ślubie, lecz nie macie dość czasu by wszystko zorganizować? Zajmę się przygotowaniem ślubu od podstaw bądź też cząstkowymi elementami, z którymi nie możecie się uporać. Jestem dla Was!!!! I chcę Wam pomagać!!! Chcecie by ten dzień był wyjątkowy dla Was, a także dla Państwa gości? Firma Urocza Chwila wychodzi naprzeciw Państwa oczekiwaniom. Kieruje się wymaganiami Pary Młodej i podchodzi indywidualnie do każdego projektu i każdej z par. Pracuje profesjonalnie, terminowo i z największą dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Znam branżę ślubną dobrze, gdyż wiąże się ona z moją pasją. Motto mojej firmy Urocza Chwila to profesjonalne podejście, klasa i zadowolenie klienta. Jestem niezawodna i skuteczna nawet w kryzysowych sytuacjach. Słucham potrzeb i oczekiwań naszych klientów i przedstawiam moje propozycje. Sugeruje, doradzam, mówię o moich pomysłach, ale nigdy nie narzucam rozwiązań. Pracuję tylko ze sprawdzonymi podwykonawcami, którzy oferują najwyższą jakość usług i profesjonalizm. Wszystkie pary zainteresowane tym, jak wygląda współpraca ze mną zapraszamy na bezpłatne konsultacje. Wystarczy wysłać e-mail, a ustalimy dogodny termin i miejsce spotkania. Doradzę przy wyborze: strojów weselnych oraz dodatków, kosmetyków czy welonu, butów , kwiatów itd., wynajęciu odpowiedniej sali na przyjęcie czy też wesele, wyszukaniu auta jakim byście chcieli jechać do ślubu, oraz goście, znalezieniu zespołu muzycznego czy też Dj didżeja znalezienie dobrego fryzjera, kosmetyczki, manikiurzystki, wybraniu wzorów zaproszeń, savoir vivre, oraz usadzaniu gości, dekoracje sal, menu odpowiednie dla gości i młodej pary, alkohol, wyborze podziękowań dla gości, oraz ,dla rodziców, wybraniu firmy która ustroi kościół i sale weselną, restaurację bądź auta, usługi dodatkowe. W razie zainteresowania proszę o kontakt e-mail: marta.uroczachwila@gmail.com Napisz gwarantuje ze nie będziesz żałować!!!!!!!!! Odpowiadam na każdy e-mail w ciągu 24 godzin! ZAPYTAJ O WOLNY TERMIN!! Pozdrawiam serdecznie Wasza konsultantka ślubna Urocza Chwila

Gość JuliaZnalazłaRomea
Ja nie planuję ślubu, ale mam sentyment dl ślubów w maju, bo sama brałam ślub własnie w maju, a dokładnie to 22 maja 2010, dla mnie była to magiczna data I jak już tu jestem to chciałam wszystkim przyszłym Panno Młodym polecić wspaniałą wizażystkę Panią Adamczewską. To dzięki niej w tym wyjątkowym dniu wyglądałam i czułam się jak księżniczka Tu podaje namiar na salon tej Pani http://wizaz.waw.pl/ Skorzystajcie z Jej usług naprawdę warto!!!

Gość nexus
Na wesela w maju 300zł RABATU Zespół muzyczny Nexus Bardzo dużo dobrej muzyki za bardzo rozsądną cenę ! Gramy wesela, zabawy, bale studniówkowe, sylwestrowe, pikniki plenerowe oraz imprezy integracyjne i promocyjne dla firm. Nasze atuty: * - doskonała jakość dźwięku, * - bardzo szeroki i zróżnicowany repertuar polski i światowy, na bieżąco uaktualniany o wszelkie hity i przeboje , * - indywidualne podejście do każdej imprezy, każdego wesela, * - profesjonalne, nowoczesne oświetlenie sceny i sali z efektami, * - "prowadzenie imprezy" w sposób humorystyczny, kreatywny, pełny energii i podtrzymujący ciągły kontakt z gośćmi, * - elastyczność w działaniu i dostosowanie do potrzeb klientów i gości, * - własny transport, w czasie imprezy prowadzimy: * - zabawy i konkursy oczepinowe, * - wiele zabaw, tańców i gier muzycznych integrujących dla gości * - biesiadę na żywo przy stołach z akompaniamentem gitary i akordeonu i ze śpiewnikami, * - karaoke, * - na życzenie Pary Młodej "robimy" utwór na pierwszy taniec. Na wesela w maju 300zł RABATU więcej o nas i demo na www.nexus.o12.pl tel.693203864,603664464,gg:2354532 zapraszamy ;)

===> Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

Gość Claudia 355
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Jeżeli jeszcze nie znalazłyście odpowiedniego fotografa to polecam bardzo dobrą fotografkę, która posiada firmę, pozwolenie na fotografowanie w Kościele oraz nieszablonowe podejście do każdego zlecenia. Więcej informacji mailowo: amgstudio@interia.eu Uwielbiam: www.solarium-tropicana.pl

Gość mała _M.25
My ślubujemy w maju :) To najpiękniejszy miesiąc, o ile wiosna przyjdzie , bo już tracę nadzieję...

Gość juz tak blisko
oj tak :) ja tez majowa a do tego sam jego poczatek nie wiem jak z ta pogoda bedzie ale powoli dopada mnie stres przedslubny mam caly czas wrazenie, ze o czyms zapomnielismy :)

Gość majkamajowa
Ja 4 maj chce ta wiosne zeby bylo pieknie.Stresuje mnie ta pogoda :/