Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cykoria

ślub - maj 2013

Polecane posty

Przesądy są idiotyczne.. tak jakby jakakolwiek data miała wpływ na związek i życie ludzi. 13 jest pechowy, najlepiej wziąć ślub 7.07 bo 7 to szczęśliwa liczba, w nazwie musi być "r",itd ... Naprawdę, słuchając tego aż chce się człowiekowi śmiać :) jakby to wszystko zależało od jakiejś magicznej liczby, daty czy dnia, to może byłoby mniej rozwodów, a tak jest szturm na miesiące z "r" i szturm na sądy z papierami rozwodowymi.. To tak tytułem wstępu ;) a do wątku na razie się dopisuje, planujemy ślub na wiosnę przyszłego roku, najchętniej początkiem maja, ale to zobaczymy co uda się załatwić i w jakich terminach ;) kwiecień też wchodzi w grę (och, nie ma "r" w nazwie ! :D )

Hmm, a co do załatwiania, to na razie rozglądamy się za restauracją.. ciekawa jestem, jakie będą koszty tego wszystkiego... umie ktoś może ocenić ? ;) +/- (bardziej -) 50 osób, w restauracji, ale z zespołem i małym parkietem do tańca, bez zbędnych atrakcji w stylu lampionów, gołębi itp, ślub kościelny. W sumie na chwilę obecną mamy tylko zaplanowaną datę kursów przedmałżeńskich,na lipiec, wcześnie chyba, ale to z wygody, tak mamy czas po prostu ;)

Gość 11 maja
Podpowiedz, gdzie robicie kurs przedmałżeński? Może ktoś poleci jakiś interesujący kurs weekendowy? Żeby nie były to tylko same pogadanki, ale żeby można byłoby się przy okazji dowiedzieć o sobie czegoś nowego. Mam prośbę, wiem że do tego jeszcze daleko, ale jakby któraś z was przy okazji przekopywania internetu znalazła jakiś wierszyk na zaproszenia ślubne proszący o herbaty, kawy zamiast kwiatów do zyczeń, to skopiujcie na to forum

Gość fiołek25l
to i ja napisze , biorę ślub 25 maja :)

Gość Mikołaj28
Ja Mam ślub 4maja 2013 załatwiona orkiestra, Ksiądz i lokal, nie wierze w żadne przesądy i nie interesują mnie one!!!! Maj to piękny miesiąc, wiosna w pełni i wszystko się zieleni!!!! Moim zdaniem to cudowny miesiąc na śluby!!! Tak jak na Komunie Święte i Bierzmowania.

Gość xxx55
Ja również mam ślub 4 maja 2013, jak dotąd mamy zarezerwowany lokal, kamerzystę i fotografa oraz orkiestrę. W przyszłym miesiącu wybieramy się do księdza oraz na nauki przedmałżeńskie... :)

Gość xxx55
Ja również mam ślub 4 maja 2013, jak dotąd mamy zarezerwowany lokal, kamerzystę i fotografa oraz orkiestrę. W przyszłym miesiącu wybieramy się do księdza oraz na nauki przedmałżeńskie... :)

Gość MalgoskaMoja
Chciałam polecić firmę Arem - http://limuzyny.arem.pl/fotografia-lubna.html Wynajęłam ich, aby wykonali dla mnie zdjęcia na moim ślubie, w zakres wchodziły zdjęcia z kościoła, sali i sesji plenerowej. Piszę ten post dlatego, że ponieważ zdjęcia wyszyły genialnie! W życiu nie widziałam tak pięknych fotek. Doskonale wiem, jak trudne są wszystkie przygotowania do ślubu, więc chcę Wam pomóc chociaż w zakresie wyboru fotografa. Naprawdę ten jest świetny. Chętnie wyślę Wam zdjęcia z mojej sesji :)

Gość Ewelinka :)
Hej :) 3 dni temu udało mi się jakimś cudem załatwić salę na 11 maja :) wiec i dla nas ten dzien będzie bardzo ważny :) będziemy juz wtedy razem 7.5 roku :) całe szczęscie mamy zrobione już nauki. nasz wiek to 25 i 26 lat ;) pozdowionka

Gość Guuuussiiaaaa
Hej, ja również wychodzę za mąż w maju, a dokładnie 18 maja 2013 r. Na maj trafiło akurat tak przypadkowo bo chcieliśmy ślub 18 - mija wtedy równo 7 i pół roku naszego związku. My również nasłuchaliśmy się różnych opinii na temat ślubu w maju, ale ja nie jestem przesądna i sie tym wcale nie przejmuje. Wręcz przeciwnie, im bardziej mówią, tym bardziej się cieszę, że mam ślub w maju. Zawsze byłam przekorna:). Mamy juz sale, orkiestrę, fotografa i kamerzystę. Do księdza wybieramy sie w listopadzie. Mam nadzieje, że w przyszłym roku maj będzie równie piękny jak w tym. Powodzenia w przygotowaniach. Aha, nasz wiek to 25 i 24 lata.

My mamy już fotokamerzystę, restaurację i kościół upatrzony, ale możemy zarezerwować w nim termin dopiero na początku roku.

Gość djraff
Szukacie Państwo DJ Wodzireja na wesele na rok 2013 zapraszam na moje strony WWW.DJRAFF.PL oraz Bloga na którym znajdują się najświeższe informacje na WWW.DJWESELE.BLOGSPOT.COM Pozdrawiam DJRAFF

Gość Mikołaj28
W poprzednim tygodniu zrobiliśmy weekendowy kurs przedmałżeński trwający piątek sobota i niedziela mamy już świadectwa :) mamy już wyliczonych gości zakupiony alkohol oczywiście ksiądz kamerzysta i orkiestra już dawno załatwione!!! Nasza data to 4 maja 2013.

Gość Guuuussiiaaaa
My tez mamy juz zrobione kursy przedmałżeńskie, ale chyba poza nimi trzeba jeszcze pojsc na trzy spotkania do poradni przedmalzenskiej. Ale my wiekszosc rzeczy zostawiamy na przyszly rok. jest jeszcze sporo czasu:)

Gość majowiczka85
Cześć wszystkim My też planujemy ślub w maju, jak się nam uda wszystko załatwić. Rozglądamy się za salą i orkiestrą, mam nadzieje że będzie coś wolnego, resztą później się zajmiemy. Mamy po 27 lat, więc młodzi to już nie jesteśmy ;)

Gość DJ MASTI NA WESELE
Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe itp.cała Polska Pełna oprawa muzyczna jako Dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Z ogromną przyjemnością poprowadzę Państwa Wesele i postaram się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. To bedzie Wasz wieczór, a ja dołoże wszelkich starań aby stał sie cudownym przeżyciem Potrafie sie dostosowac do każdych wymogów klienta. Gram muzyke wszelkiego rodzaju a także wybrana przez Państwa Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska, nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Zasięg działania: -teren działania to cała Polska Szczegóły: Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proponuje spotkanie na którym porozmawiamy i uzgodnimy Państwa oczekiwania. Utrzymujemy stały kontakt do dnia ślubu. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt: 783-830-424 Dj. Masti http://masti.beepworld.pl/

Gość lalalelilolu
majowiczka85 - młodzi jesteście, my też :) ja w dniu ślubu będę mieć 27 a narzeczony 31. Właściwie mamy załatwione wszystko co dało się załatwić do tego momentu czyli salę, fotografa i filmowanie , zespół. Dopiero po nowym roku będą zapisy w kwiaciarni, wizażystki czy fryzjerki także zdążycie wszystko załatwić :)

Gość alexisesa
Hej! Widzę, że 25 maja 2013 to dość popularny termin :) Miło. Jeśli chodzi o wybór to przyznaję, że to Pani od sali przekonała nas do tego terminu, twierdząc, że to taki piękny miesiąc... teraz i ja tak myślę. Mam nadzieję, że pogoda będzie piękne i że będzie pachniało majem ;) W dniu ślubu, będziemy z moim Patrykiem 22 miesiące razem. Ja będę mieć 27 lat on 28 :)

Gość Guuuussiiaaaa
Ja bym teraz maja nie zamieniła na żaden inny miesiąc. W końcu maj to najpiękniejszy miesiąc w roku i każdy to powtarza:). Tylko będzie trochę problem z opalenizną... No ale trzeba będzie się wybrać do solarium parę razy, chociaż jakoś nie przepadam za tym:)

Gość asiulaw1
hej Majówki, my mamy datę na 2 maja 2013. Dłuugi weekend :)

witam:) Ja ślub także biorę 25maja 2013roku;) mamy załatwione orkiestre kamerzyste oraz fotografa i samochód. Mieliśmy iść w tym tygodniu do księdza ale narzeczony jest w trasie i nie zjedzie aż na święta mam pytanie czy pasuje w tej sytuacje pójść samej i poinformować księdza.Niestety musimy teraz to jakoś załatwić,ponieważ wyjerzdżam do ANGLI w styczniu. pomóżcie

Gość Gusiaaaaa
Ja uważam, że spokojnie możesz sama pójść do księdza bo z tego co wywnioskowałam chodzi o samo zarezerwowanie terminu:) Nie ma z tym problemu, moja koleżanka nie mogła osobiści pójść, ani jej narzeczony bo byli za granicą i jej mama poszła do księdza, zapisała na dany termin i nie było problemu. Inna moja koleżanka też sama rezerwowała termin bez narzeczonego. Natomiast już przy spisywaniu protokołu musicie być obydwoje obecni. Pozdrawiam. My wybieramy się do księdza przed Świętem Zmarłych bo będziemy wtedy w naszej rodzinnej miejscowości. Szczerze to trochę boję się tego spotkania, nasz proboszcz jest "specyficzny". Dam Wam znać jak już będę po:)

Gość Gusiaaaaa
Ja uważam, że spokojnie możesz sama pójść do księdza bo z tego co wywnioskowałam chodzi o samo zarezerwowanie terminu:) Nie ma z tym problemu, moja koleżanka nie mogła osobiści pójść, ani jej narzeczony bo byli za granicą i jej mama poszła do księdza, zapisała na dany termin i nie było problemu. Inna moja koleżanka też sama rezerwowała termin bez narzeczonego. Natomiast już przy spisywaniu protokołu musicie być obydwoje obecni. Pozdrawiam. My wybieramy się do księdza przed Świętem Zmarłych bo będziemy wtedy w naszej rodzinnej miejscowości. Szczerze to trochę boję się tego spotkania, nasz proboszcz jest "specyficzny". Dam Wam znać jak już będę po:)

Gość Guuuussiiaaaa

Gość Guuuussiiaaaa

Gość Guuuussiiaaaa

Dla osób, które jeszcze nie wybrały zaproszeń polecam ręcznie robione zaproszenia i dodatki ślubne. Ciekawe wzory, nietypowe połączenia kolorów. Można stworzyć swój własny projekt.

Gość piotrzawada.pl
Witam, Jeśli ktoś szuka jeszcze fotografa na termin majowy, to zapraszam. Mam bardzo ciekawą propozycję. Pozdrawiam, Piotr