Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

co mysliscie o lodziach bez stodiow?

Polecane posty

Nie mam wykrztalcenia, pracoje we sklepie z odzierzo I guwno w rzyciu mam. Co wy myslicie o takich lodziach kture nic nie osiongly? Myslicie ze we wieku 25 lat morzna jeszcze cos osiongnonc? ja mysle ze jak stodia to tylko jakes mondre, np. Prawo, media I take tam, z tych to kasiury morzna natzepac, a jak pujde na inne badziewne piersze z bzega to co, terz jajco. Roboty nigdzie nie ma, albo do wazywniaka, albo do sporzywczego, mi tam sie akorat poszczenscilo bo ja w eksklozywnym botiku, to jestem esklozywnym spzedawco, ale korcze za tysiaka? mam pomys rzeby biznes rostwozyc swuj, myslicie ze jako rzyciowa nieodaczniczka mogie cos zdzialac? dodam ze kedys bylam swietnym sportowcem, piersze miejsca zajmowalam we wszystkim, chcieli mie wykopic do warszawy, kasiure by mi placili, ale sie nie zgodzilam, bo mie sie nie chcialo, nie lobialam na sksy chodzic.

Gość kkkkokokoeurospokoo
jesli udajesz to pismo to musisz byc niezle szurnieta.

Dodam, ze we potstawuwce to mialam ciongle swiadectwo z czerwonym paskem, w gimnazjom trochie sie zgorszylam, ale niewiele brakowalo do paska, wiecie, bont mlodzienczy, alkoochol, chlopy, ucieczki, im gorszy czlowiek tym wienkszy szpan byl, potem licelom, w dopie mialam szkole, chodzilam do lasu na gzyby, uciekalam nad zeke pic wino I jakos sie pzeszlo te tzy lata, potem w miesionc zaliczylam dziewienc pzedmiotuw ze kturych bylam zagrozona, ale dalam rade. Z polskiego pani mie lobiala, bo nie ma co kryc dobra bylam, wertera czytalam, piersze 8 stron potopu I kasia z naszej klasy czy jakos tak, ale to josz ze podstawuwki.

Lódzie bez studiuf so wpożontku, wykżtaucenie o niszym nie śwdży

Nie, powarznie muwie, naprawde tak rzycie mie ucionrzylo, nie bylo letko ale dalam rade. To jest prawdziwa chistoria. a niby muwio ze ja komunista, bo polski mam w paloszku, ale chistorii to josz nie czaje zopelnie. Tam jedno date pamnientam 1410- bitwa pod gronwaldem, I 1.9.39 pancernik szlezwik cholsztajn pzybyl z kolturalno wizyto do wolnego miasta gdanska- tydzien czasu sie uczylam tego zdania.

Gość beksa k
Czensto ten bez studi dorzo mondzejszy nirz ze studjami :D

Aburabi a co mysloisz o sopzedawcach? Terz uwarzasz ze jestesmy podlodzmi? Czy myslisz ze jedyne co nam zostalo to slorzyc grobym, tlostym upoconym, bogatym maciurom? Czy nas w rzyciu josz nic dobrego nie morze spotkac? pirzcie normlanie, bez wyglopuw, bo cienzko z wami sie porozomniec.

Gość dalfOlkaTolka
ale głupie prowo... pewnie panienka po studiach prywatnych chce się dowartościować :P

Gość beksa k
Ja siem nie wyglopiam jestem zopelnie powarzny bo temat jest powarzmy.

Niektuzy. Mondze prawio, milo slochac takich opinii, ze jednak jestesmy kims. Tera mie utwierdziliscie w pokonaniu, ze bez stodiuw morzna wiencej. taki kojon do 30 roku rzycia bendzie sie uczyl I kase wywalam na stodia, a kto sprytniejszy to roszy muzgiem I w wieku tzydzisteu lat bendzie biznesmenem, ja wlasnie mam taki zamniar, obym nie zucala sluw w powietze. Tzymajcie za mie kcioki. a ten kojon po stodiach bendzie beczal ze jest bezrobotny bo nikt takego starego dziada nie. Bendzie chcial pzyjonc bez doswiadxzenia.

To nie jest prowo pzyglopie lodzie, ja naprawde istnieje I muj problem tak samo! Poczytajcie moje inne tematy to sie dowiecie co mi dolega! Mam dysfunkcje, a to nie jest zabawne, a wy profesorki wezcie sie lepiej za szokanie robotym. Bo czas leci, ja to pzynajmiej kasiore bende miala, a wy papier zesta stodia pokaczyli, a I tak pewnie guwno wiecie. jak milionery leco w tv to ja znam odpowiec na wszystko.

Gość MOJE ZDANIE O STUDIACH
Ludzie BEZ STUDIÓW to są często bardzo wartościowi ludzie i wiem to ze swojego życia. To co wyczyniają ci niby porządni studenci po akademikach przerosłoby nie jednego starszego człowieka... Teraz do matury podchodzi niemal każdy i niemal każdy pcha się na studia (bo tak wypada, bo znajomi też idą, bo rodzinka nalega) ... Czasem jak słyszę "inteligentne" rozmowy studentów o tym jak to rzygali na imprezce, jak to ktoś kogoś przeleciał, kto się ućpał jak świnia itd to mam wrażenie że Świat naprawdę schodzi na psy jeśli ci ludzie mają kiedyś być prawnikami, lekarzami itd... Oczywiście są wyjątki ale jest to rzadkość i zazwyczaj te wyjątki nie mogą znaleźć po studiach pracy, tylko te rozwydrzeńce obejmują posadki bo mają dzianych rodziców, którzy wszystko załatwią. A we łbie mają siano. Druga sprawa to fakt, że dziś trzeba PRACOWNIKÓW Z UMIEJĘTNOŚCIAMI PRAKTYCZNYMI, a nie teoretycznymi... Co z tego że masz 1000 regułek w głowie jak nic nie potrafisz zrobić? Lepiej iść do szkoły policealnej, ukończyć parę kursów niż robić durne studia. To nie to co kiedyś, kiedyś studia miały prestiż, szli tam ludzie z powołania... Dlatego specjaliści starej daty są naprawdę dobrzy. Np wolę iść do starszego lekarza niż młodego - bo często ci starsi są naprawdę dobrymi specjalistami niż te nowe "wykształciuchy"... Dziś studia to wylęgarnia POprawnych politycznie pseudointeligentów, bez swojego zdania i tyle...

fiel-> niby jesteśmy tacy sami, nie mósimy im słórzyć, to oni nam słórzom, ale nie wiedzom, sam byłem spżedawcom, rzebyś wiedziała jak się ih rrznęło, głópie takie pżyjdą z kasom i wyphanym porfelem. Wydaie im sie rze mogą od sa wymagac wżystkiego, nie lubiem ih. Ja nikty nie pszeklinam, tobry taki jestem.

Gość annia.....................
Prowokacja.

literówka się wkradła, oni z pordfelami przychodzom

I z wami to tak wlasnie morzna podyskutowac, guwno wiecie o rzyciu a najwiencej macie do powiedzenia. Co ja wam tutej bende muwic: KARPIE DIEM LODZIE, KARPIE DIEM (dla tych co nie znajo lacinskiego- chwytaj dzien) albo jeszcze MEA KULKA (moja wina)- to taka krutka lekcja obcyhc jenzykuw.

Gość beksa k
Mondra osoba się wypowiedziała pewno zordonowka .

Gość gwgwe
MOJE ZDANIE O STUDIACH 100% się zgadzam.

Do tej co sie tak rozpisala, popieram CIE W CALOSCI, jestes mondro dziewczyno, ja tak samo mysle, dobze ze so na tym swiecie lodzie z takim podejsciem, w moim otoczeniu czlowiek bez stodiuw to zlo, patologia, podludz, dno, guwno, lajno, porarzka, odhcud, wszystko co najgorsze, tutej sie na takich ploje, depcze. a burabi widze ze kolega po fahu, witaj we klobie, ja terz tak mysle, ze klient to guwno, sama tych co mie nie szanojo traktuje gozej, nie daje im znirzek I muwie, ze nie ma rozmniaruw, ale to pzewarznie tym maciorom z wyrzszej pulki, kjek pzyjdzie prosta dziewczyna, choda to jestem mila.

Gość Leeon ZAWODOWIEC
Cóż, widać studenciki mają kompleksy bo po studiach majątak samo ch... prace jak bez nich albo widzą znajomych po zawodówkach któzy sobie lepiej radzą hehehe ŻAL MI WAS :)

"mea kulka" mnie rozwaliła, dalej nie pociągnę, mea kulka :D:D:D, ale óspokoiłem się. Tak kijent, taki co pżychodzi i myśli, rze jak ma kasę to morze Ci wszystko powiedzieć to najgorszy jest. Ostatnio rozmawiałem z kolerzankom, co w obówniczym spżedaje, wiesz ecco i takie inne eksklusif. Podobno strasznie giry im walom, wierz no jak zdejmom bóty to podobno puł sklepó póstoszeje, ale ja tylko spudnicie i blózki spżedaję wienc jest wmiare, byle na onuwniczy mnie nie żucili.

Ale o co ci chodzi? My tutej. Nie akceptojemy stodetuw, jedziemy po nich, glopi na stodia pujdzie, mondry wezmnie sie za robienie biznesu,.

A co cie tak mea kulka rozwalila? Nie znasz takiego pzyslowia? To z laciny, znam pare mondrosci. w obuwniczym to pul biedy, a jek u nas pzyjdzie ci groba, tlosta locha, wlochy pod pacho, rozmniar 50, a ona sie we 42 prubuje wcisnonc? I sie tam upoci, wytarmosi te lachy, potem nie morze zdjonc, wzywa pomoc, tzeba reanimowac, bo to sie zadosilo bluzko, jek jej pzez leb nie chciala pzejsc, to co ty powiesz na take rzycie?

Aborabi @owiec ty chyba jestes naszym nowym idolem? Mam racje? Lobisz nas? Nie pzeszkadza ci nasza choroba?

masakra, ja stódia pszeszłem i spżedaje jakieś tam to i tam, szkoda mi tej kolerzanki, to to siem mósi nacierpieć co bóty innym musi pżymieżać. Do mnie jakoś gróbasy nie przychodzom, kóltórkę mam. Same szczópłe laski, nie sawfsze ładne, ale pordfele ich mąrzuw są gróbe, czego inneko ja mogem chcieć, jak i napiwkuw dadzą, tak, rze morzna coś fajnego sobie kópić, nie nażekam :D

Gość fsdfds
co to znaczy lodziach ? lodziarach ?

jaka horoba, pżecież wszyscy jesteśmy dojżali, dorośli, rzadna horoba nie zasłógóje na pientnowanie, lódzie nie som idealni :D

U nas to nie dajo napiwkuw, bo to bogaczki na pokaz, kasy nie majo to z karty kredytowej bioro. Nie nawidze tej robott, chce isc na bezrobocie, niehc mie ktos zwolni. nie odpowiedziales mi na pytanie, czy jestes naszym idolem? mamy bloga 3fiel5.bloog.pl oraz konto na fejsbuuku Fiel Kafeteria, zapros nas do znajomych, I bonc naszym fanem.

Studia nie są najważniejsze... a rozwijać się można przecież całe zycie! Iść na studia w każdym wieku! Cwiczyć funkje poznawcze! To, że ileś lat temu nie udało się zdobyc papierka, nie znaczy, że nie możemy teraz zacząć coś robic!