Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość blanka 20

pieski:((

Polecane posty

Gość blanka 20

uwazam ze ludzie ktorzy wyrzucaja swoje psy na ulice wyworza gdzies i pozostawaija na pastwe losu powinni sie smazyc w piekle!!!!!!!za cos takiego powinno isc sie do paki.od paru tyg na moim osiedlu kreci sie piesek.oczywiscie z mila checia bym go przygarnela ale mam juz 3(2 z nich sa przygarniete przeze mnie)i ten piesek chodzi od bramy do bramy i wola o jedzeniei.niektorzy mu daja ,inni wyganiaja ale do mnie zawsze przychodzi kolo 10 i siedzi bardzzo dlugo ze mna na podworzu przy moejej nodze.nie chce go za bardzo przyzyczajac ale kraja mi sie serce jak patrze na jego smutne oczka:(.w ogole jest to sznaucer bardzo przyjazny nie szczeka kocha jak ktos go glaska i ciagle podaje lapke!!jest to wytresowany pies widac ze mial kontakt z ludzmi,ale jak oni mogli go wyrzucic!!!w dodatku jest poprzypalany na łapce.rodzice sa przeciwni bym go wziala do domu,,bo 4 pies to bylby juz problem,do schorniska nie oddam bo u nas jest tak ze trzeba za psa placic grube pieniadze ,nikt go nie chce przygarnac boze tak mi go szkoda:((((szukam kogos kto moglby sie nim zaoopiekowac piotrkow okolice piotrkowa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować