Gość blanka 20 Napisano Maj 22, 2012 uwazam ze ludzie ktorzy wyrzucaja swoje psy na ulice wyworza gdzies i pozostawaija na pastwe losu powinni sie smazyc w piekle!!!!!!!za cos takiego powinno isc sie do paki.od paru tyg na moim osiedlu kreci sie piesek.oczywiscie z mila checia bym go przygarnela ale mam juz 3(2 z nich sa przygarniete przeze mnie)i ten piesek chodzi od bramy do bramy i wola o jedzeniei.niektorzy mu daja ,inni wyganiaja ale do mnie zawsze przychodzi kolo 10 i siedzi bardzzo dlugo ze mna na podworzu przy moejej nodze.nie chce go za bardzo przyzyczajac ale kraja mi sie serce jak patrze na jego smutne oczka:(.w ogole jest to sznaucer bardzo przyjazny nie szczeka kocha jak ktos go glaska i ciagle podaje lapke!!jest to wytresowany pies widac ze mial kontakt z ludzmi,ale jak oni mogli go wyrzucic!!!w dodatku jest poprzypalany na łapce.rodzice sa przeciwni bym go wziala do domu,,bo 4 pies to bylby juz problem,do schorniska nie oddam bo u nas jest tak ze trzeba za psa placic grube pieniadze ,nikt go nie chce przygarnac boze tak mi go szkoda:((((szukam kogos kto moglby sie nim zaoopiekowac piotrkow okolice piotrkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach