Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ateista z powołania

jeśli Adam i Ewa byli biali i nie było ewolucji...

Polecane posty

Gość o kuwa serio mowisz?!
od małpy

Gość Tranziztor
Wymyśl se jakąś wygodną dla ciebie wersję i przestań zaśmiecać forum debilnymi pytaniami.

Gość Weronika1987
ale durne pytanie, nikt oprócz totalnych oszołomów nie wierzy w biblję... a już na pewno nie w bajki ze starego testamentu takie jak ta że bog nas stworzyl w obecnej postaci...

Gość to raczej pytanie
a sskad wiadomo ze ewa i Adam byli biali

Gość już wszystko wiem
przeważająca większość katolików nie wierzy, że Jezus i jego mama to Żydzi!!!!

Gość franiaaaaaa
Po wygnaniu z Raju ludzie rozproszyli się po całej Ziemi, na której jak wiemy panują różne typy klimatu i karnacja stopniowo dostosowywała się do danego typu

Gość dowiedzion, ze piersy czlowiek
pochodzil z Afryki, czyli musieli sie potem odbarwic:)

klurwa ale pierdoły :O skąd się wzieli czarni ludzie ? wyszli z pieca debilu :O sadza ich pofarbowała kurwa myslałam że gimgówna idą spać przed dwunastą :P

00:57 [zgłoś do usunięcia] dowiedzion, ze piersy czlowiek pochodzil z Afryki, czyli musieli sie potem odbarwic ] dowiedzion żeś głupia jak skrzyżowanie osła z taboretem ale nie bajaj się na solarium se idż , discopola se posłuchaj, mózga se uzyj.

biali ludzie to efekt genetycznych mutacji powstałych po działaniach kukurydzy radioaktywnej umieszczonej na ziemi przez kosmitów! serio, własnie o tym wyczytałam :( 😭

Gość dowiedzion, ze piersy czlowiek
a co ci nie pasi samanto, oprocz literowek po 1 w nocy? przeciez wiadomio,ze z Afryki. Odbarwianie ci sie nie pdoba:)? Ksionc zakazal? Posypali sie chlorem i git.

01:08 [zgłoś do usunięcia] dowiedzion, ze piersy czlowiek a co ci nie pasi samanto, oprocz literowek po 1 w nocy? przeciez wiadomio,ze z Afryki. Odbarwianie ci sie nie pdoba ? Ksionc zakazal? Posypali sie chlorem i git.] no i co mi jeszcze 'mózgu' powiesz ?

Gość kurfaaaa mac
ale poyebancy siedza na tym forum ja pieeeerdole :O wiadomo, ze czlowiek pochodzi od malpy, to widac slychac i w niektorych przypadkach czuc :O teoria ewolucji nie wyklucza teorii biblijnej powstania swiata, ale nie chce mi sie pisac, a kolor skory, wlosow, ksztalt nosa, zalezy od klimatu idioto :O

Gość usatysfakcjonowana? ( samanta)
Kolebką ludzkości jest Afryka, gdzie kiedyś żyli wspólni przodkowie człowieka i małp człekokształtnych. Bodźcem dla rozdzielenia się linii ewolucyjnych było zróżnicowanie klimatu Afryki, związane z wypiętrzeniem pasm górskich wielkiego rowu tektonicznego około 10 mln. lat temu. W warunkach wilgotnych lasów równikowych zachodniej Afryki rozwijały się formy naczelnych przystosowane do nadrzewnego trybu życia. We wschodniej Afryce klimat stawał się co raz bardziej suchy, prowadząc do powstania otwartych terenów sawanny. Właśnie tam, w wyniku adaptacji do nowych warunków środowiska, ewoluowały populacje przodków człowieka. Pierwszymi formami w linii ewolucyjnej człowieka były australopiteki, które pojawiły się około 5 mln. lat temu. Posiadały niewielką jeszcze pojemność czaszki (około 500 cm3 ) oraz masywną wysuniętą do przodu twarzoczaszkę i niski wzrost, lecz już poruszały się na dwóch nogach.

Gość kurfaaaa mac
wiec nie jest to zbyt inteligentne pytanie by podwazac istnienie boga :D pisze ci to ateistka z powolania, majaca szersze horyzonty

Gość kurfaaaa mac
01:20 [zgłoś do usunięcia] usatysfakcjonowana? ( samanta) Kolebką ludzkości jest Afryka, gdzie kiedyś żyli wspólni przodkowie człowieka i małp człekokształtnych. Bodźcem dla rozdzielenia się linii ewolucyjnych było zróżnicowanie klimatu Afryki, związane z wypiętrzeniem pasm górskich wielkiego rowu tektonicznego około 10 mln. lat temu. W warunkach wilgotnych lasów równikowych zachodniej Afryki rozwijały się formy naczelnych przystosowane do nadrzewnego trybu życia. We wschodniej Afryce klimat stawał się co raz bardziej suchy, prowadząc do powstania otwartych terenów sawanny. Właśnie tam, w wyniku adaptacji do nowych warunków środowiska, ewoluowały populacje przodków człowieka. Pierwszymi formami w linii ewolucyjnej człowieka były australopiteki, które pojawiły się około 5 mln. lat temu. Posiadały niewielką jeszcze pojemność czaszki (około 500 cm3 ) oraz masywną wysuniętą do przodu twarzoczaszkę i niski wzrost, lecz już poruszały się na dwóch nogach. skopiowales z wikipedii? napisz cos od siebie

Gość a co mam pisac od siebie?
Rozwazania na temat? nowa teorię? nie jestem antropologiem , podaję prawdy oczywiste, takich cytatow w necie sa miliony, nie tylko z wikipedii.

Gość kurfaaaa mac
no ale huja mnie obchodzi skad pochodzi jakis pierwszy czlowiek, ja pochodze z Polandii i jest gites majonez :classic_cool:

Gość te, lkurfa - rzecz w tym,ze
Adam i Ewa byli czarni, jak juz

23.05.2012] 01:20 [zgłoś do usunięcia] usatysfakcjonowana? ( samanta)] no dzięki, chyba, za wklejkę słuchaj bucu najwyraźniej masz problem ze zrozumieniem z czego polewam no cóż .,nie będę cię "satyrycznie rozprawiczać" sorry

Gość a co mam pisac od siebie?
samanta , widac ci polewke trzeba lopatologiczne sączyć, bo tylko wlasna zauwazasz. Bawie sie z toba na 3 topikavch teraz , bo akurat mam robote w kompie. a ty chyba zly dzień.