Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taryfkadELFIN

PIJANA EWA FARNA SPOWODOWAŁA WYPADEK- JAKIE JEST WASZE ZDANIE?

Polecane posty

Gość taryfkadELFIN

czesc;) wszystkie portale już o tym pisza, nawet mówili w wiadomościach ja jestem w szoku- ewa zawsze wydała mi się grzeczna, miła, porządna- mówiła , że nie uznaje seksu przed ślubem, że dostaje kiesoznkowe od rodziców, że nie lubi alkoholu i papierosów, a tu takie coś:(

Gość szary człowiek nie miałby
szans uniknąć odsiadki,ale czy Ewa pójdzie

Gość Fryzurka Kok
o proszę, nie słyszałam o tym, a ile miała promili? bo to różnica jeśli miała 0.3 lub 3 promila, a mogłoby też być tak że miała 0.3 i zrobili z tego wielką zbrodnię. w cywilizowanych krajach dopuszczalna dawka to 0.5 promila, bo nie ma to wpływu na spowodowanie wypadku

Gość szary człowiek nie miałby
za jeden promil to by zlinczowano w Polsce

Gość EWELINAAAAAAAAAAAAAAA
JAKIEJ ODSIADKI?????????????????????CO WY DZIECI PIER...CIE?:)

Gość EWELINAAAAAAAAAAAAAAA
I TAK JA LUBIE:)PECHA MIALA I TYLE:)

Gość taryfkadELFIN
hmm, wiecie co w wiaodmościach podawali 1,5 promila w wydychanym a po badnaniu krwi 1 promil świętowała zakończenie matur, było to dziś nad ranem, czyli chyba nie zdążyła do końca wytrzeźwieć

Gość Fryzurka Kok
to dosyć dużo jeden promil, ale to co innego jak człowiekowi z wieczora zostanie i rano jest mylne wrażenie po wzięciu prysznica, że jest się trzeżwym ale kiedyś chciałam zbadać się na policji alkomatem, i "alkomaty sie skonczyly" :O

Gość dr.NO
dajcie już spokój, dobrze że wyszła z tego wypadku w jednym kawałku , być może wygrała z przeznaczeniem a tak naprawdę to auto było pijane a nie pani kierowca po imprezie :) nikomu krzywdy nie zrobiła i nie wiadomo z jakim alkoholem wypiła 'szałwię wieszcza' a poza tym to jestem zaskoczony, że Ewa zdawała maturę po czeskiej stronie

Gość fhrytry
ona tylko zgrywa taka swieta, na taka sie specjalnie wykreowala Britney spears też gadala o dziewictwie i innych takich

Gość Pitbull:Back in time
pepickowa pijaczka ans obraża w TV a wy jej słuchacie mitomani i idioci, niech wypierdala z Polski!

Gość niuska564
Słuchajcie! Czy wy naprawdę myślicie, że Ewka jest na tyle głupia żeby siadać po alkoholu za kierownicę? Bo ja wątpię! Gdyby nawet chciała zdecydować się na taki krok, widziałaby że w ten sposób straci swoich fanów, na których jej tak bardzo zależy! Ewa wczoraj zdawała Egzaminy maturalne ustne od 7:30 rano do 15! Była zmęczona. ot cała filozofia! Po prostu ze zmęczenia to się stało! A wy mówicie że po alkoholu. Pomyślcie czasem!

Gość fsdfds
Ja bym chcial farne wyruchac . Podobno jest dziewicą ..

Gość dr.NO
niuska564 czyli co, uważasz że mamy do czynienia z kryminałem i w usta Ewy jakiś płyn wlano na siłę i to nie była herbata a po zakończonej imprezie powiedziano jej 'jedź autem' ? trochę zagadkowa jest ta sprawa, może faktycznie 'coś' Ewie wlano do szklanki i wypiła ? media podają, że Ewa jechała sama autem a zwykle po imprezach jest tak, że koleżanki wołają 'weź mnie, odwieź mnie do domu' , czy Ewa także jest egoistką i nie chciała żadnej koleżanki zabrać do domu ? a może koleżanki otrzymały ostrzeżenie - nie wsiadajcie do auta Ewy, niech się zabije :(

Gość fsdfds
a dziewice najlepiej ciągną druta .

Gość dr.NO
mam nadzieję, że czeska policja wpadnie jednak na trop 'zazdrosnych koleżanek' , które o mały włos doprowadziły do tragedii i śmierci Ewy , w duupie z autem, najważniejsze że Ewa jest w jednym kawałku :)

chuj jej w dupe, jechała pijana mogła kogoś zabić!!!!!!!!! ale z was kretyni!!!

Gość dddjjd
gardzę każdym kto siada za kierownicę po alkoholu

Autorka pyta co o tym myślimy. Ja myślę, że zachowała się nieodpowiedzialnie i poniesie tego konsekwencje. Mam nadzieję, że konsekwencje będą dotkliwe i już więcej nie popełni takiego błędu.

Gość dr.NO
tak, przyznaję się bez bicia, że jestem kretynem i uważam, że Ewie KTOŚ bardzo chciał pomóc aby się zabiła jadąc autem, czyżby 'zazdrosne koleżanki' ?

:D nie wszyscy sa tacy jak wy ze tylko się mszczą i srają z zazdrosci, :D najebała się i myślała, ze jej się uda, jak tysiace frajerów co weekend wyjeżdzających na polskie drogi 🖐️