Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njnjnj

tabletki anty po ktorych sie chudnie???

Polecane posty

Gość njnjnj

Czy sa pigulki (anty oczywiscie) po ktrych sie chudnie znajoma mi opowiadala ze byla i gina i pytal jej czy chce takie po ktorych przybierze na wadze czy chce takie po kotrych moze spasc jej waga.. czy to zalezy odorganizmu??/

Gość njnjnj
??

To raczej chwyt marketingowy. Tzn te tabletki np yasmin czy yasminelle mają składnik który ogranicza puchnięcie, nabieranie wody . Jak wcześniej brało sie coś innego to może byc efekt schudnięcia.

Nie tylko. Ja i po Harmonecie kiedyś schudłam, który drospirenonu nie zawiera. 🖐️

Zresztą X lat temu, ze 30 jeśli nie więcej, lekarz też powiedział mojej mamie, że po tabletkach może albo przytyć albo schudnąć. Tylko nie uzależniał tego od rodzaju tabletek tylko od reakcji organizmu na nie.

Gość njnjnj
no wlasnie ja mam skolonosci do tycia i boje sie ze bardzo po tabletkaach przytyje

Gość njnjnj
No a jakie bralas czyli sa takie ktore nie zatrzymuja wody w organizmie?

Gość no pewnie
Tyje się od nadmairu kalorii a nie od tabletek, że też jeszcze sa osoby, które wierzą w cuda.

yasmin nie polecam.bralam je jak wyjechalam za granice i tu mnie poinformowano,ze rzadko je przepisuja,bo czesto po nich dochodzi do raka szyjki czy cos

Gość vhnvb
Jesuuu wy skończyliście jakieś szkoły? Jeżeli tak to nauczyciele powinni się wstydzić, że takich nieuków wychowali. Wasza wiedza o biologii człowieka jest żenująca.

Gość ksokwoksw
to oswiec nas wszystkich pani wszystko wiedzaca po co wogole na forum wchodzisz?bo wydaje mi sie ze jest po to aby zapytac o cos innych szukac porady pomocy a Ty co tutaj roisz jak wszystko wiesz i ni pomagasz innym'?