Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenna z kgb

Won z facetami!!

Polecane posty

Gość bozenna z kgb
AAAA był dzisiaj taki frajer na forum, co napisał, że jego kobieta będzie dawać d**y innym, bo z nim nie ma orgazmu. Nie pamiętam jak się skończył jego dylemat, ale całkiem możliwe, że uświadomił sobie swoje frajerstwo. No i o czym to ma swiadczyc? To tylko potwierdz moja teorie, ze faceci zdziadziali, ze nie maja jaj, odwagi cywilnej, charakteru. Miekkie cieple kluchy

Gość bozenna z kgb
Wnioskuje ze niezle sie bawilas swojego czasu Nie wiem, z czego to wnioskujesz. Wyczuwasz to, co ci aktualnie pasuje. Oraz dalej nie wytlumaczyles mi jednaj rzeczy: dlaczego facet z duza iloscia partnerek na koncie ma prawo o dumy z tego powodu?

Gość Uroczy Roman
Ja mam. Chociaż z początku się trochę pękam ale potrafię sobie poradzić z nawet najbardziej natrętną babą.

Gość bozenna z kgb
Tak, kuzwa, ja jestem taka wlasnie. Jesli chodzi o przeslanie obrazka, oczywiscie. Wiec zrozum, ze taka kobieta nie ma szans na faceta, ktory spelnialby jej oczekiwania. Przynajmniej nie w tej eopce

Gość bozenna z kgb
Chociaż z początku się trochę pękam ale potrafię sobie poradzić z nawet najbardziej natrętną babą. No i tu wlasnie rozmijamy sie jesli chodzi o pojecie: miec jaja.. Mam wrazenie, z egadam do sciany

Gość Uroczy Roman
Wcale nie chodzi o żadne przesłane. Chodzi mi dokładnie o to co widać na zdjęciu.

Gość bozenna z kgb
Niestety wiekszosc traktuje teraz seks jak sport Gdyby to byl dla mnie sport mialabym zdecydowanie lepsza figure :/

Gość Uroczy Roman
Ja nie umiem z ludźmi za bardzo, stąd to. Rozumiesz ? Muszę wybadać grunt. Szczerość jednak to bardzo dobra sprawa. Skraca czas załatwianiu wielu spraw, natury emocjonalnej, czy z zakresu relacji międzyludzkich, a dokładniej damsko-męskich.

Gość bozenna z kgb
zreszta, Murzyn, zauwaz, ze to ty gadasz o seksie, nie ja. Kto tu ma obsesje? AJ mowie o tym, ze na facetach nie mozna polegac, ze nie mozna im zaufac, ze sa pozbawieni jaj. Nie mowie o tym, ze ktorys mnie przelecial i zostawil. To sa twoje wnioski, gleboko niesluszne

Gość Uroczy Roman
Skoro ich nie brakuje, to co mamy o tym myśleć ? Chujowo dla nas mieć żonę, bo będzie jebać nas w róg, z dużą dozą prawdopodobieństwa.

Gość bozenna z kgb
a czemu zdziadziali i za sprawa kogo? Tak, oczywiscie, kobiety ich przytloczyly.. A oni jak te miekkie paroweczki dali sie tak zalatwic.

Gość Uroczy Roman
Ale niektóre kurwy są natrętne.

Gość bozenna z kgb
Rozumiesz ? Muszę wybadać grunt. Szczerość jednak to bardzo dobra sprawa. Skraca czas załatwianiu wielu spraw, natury emocjonalnej, czy z zakresu relacji międzyludzkich, a dokładniej damsko-męskich. Rzygam juz ta wasza szczeroscia. Zazwyczaj oznacza to mowienie polprawd.

Gość Uroczy Roman
Gorzej z babą, gdy dla niej szczere stanowisko odnośnie jakiejś tam kwestii, jest nie do zaakceptowania. To już jest chujowo, to jest impas, pat.

Gość Uroczy Roman
Przypomniała mi się Patrycja :)

Gość bozenna z kgb
Mam w nosie, co sprawia, ze faceci tacy sa. To nie zmienia faktu, ze jestem skazana na celibat i zycie w samotnosci.

Gość Uroczy Roman
Zauważyłem to kilka razy ostatnio, gdy już zdążyłem się oswoić trochę. Mówię jak jest, ona niby to przyjmuje do wiadomości ale zaraz próbuje wykręć kota ogonem albo przytakuje, później i tak robi wbrew temu co napisałem.

Gość bozenna z kgb
Oj tak, strasznie boimy sie szczerosci. Wprost drze na mysl o szczerosci. Powaznie, zaczynam zalowac, ze nie pukalam facetow jak leci, nie ciagnelam od nich kasy, nie wykorzystywalam, bo najwyrazniej tylko do tego sie nadaja.

Gość bozenna z kgb
Murzyn, pokaz mi gdzie napisalam ze spalam z wieloma facetami. Daj mi cytat.

Gość Uroczy Roman
Jak masz ładną kobiecą figurę, klepsydry czy gruszki szczupłej to szkoda. Kobiety o kobiecych figurach dają wielokrotnie więcej przyjemności, niż chłopczyce. Z resztą mi nigdy przy żadnej chłopczycy nie stanął. Muszą być zaokrąglone biodra, wąska talia, odstająca zaokrąglona dupa, uda szersze od łydek, pełne cycki i wtedy jest gites.

Gość bozenna z kgb
Stary, mam wywalone na twoje preferencje seksualne. Rob sobie co chcesz, ale na litosc, nie badz miekka parowka, bo tego ostatnio w nadmiarze na rynku.

Gość bozenna z kgb
Murzyna ma dziewczyne! Byla twoja pierwsza?

Gość Uroczy Roman
No o chuj Ci chodzi ? Mam kurwa, do każdej kobiety przykładać jedną miarę ? To tak jakby oddział szedł do walki, nie robiąc zwiadu. Ty mi gadasz, że robienie zwiadu to jest bycie tępym chujem.

Gość bozenna z kgb
Nie wybacze. To powazne oskarzenie, wiec badz laskaw pofatygowac sie przez te, zaledwie, 3 strony.

Gość Uroczy Roman
Murzyn, ale to może być poszlaka co najwyżej.

Gość bozenna z kgb
Rob se zwiad, prosze Cie uprzejmie. Ja tez robie. Ale gdy dochodze do wniosku, ze jest ok, nie wycofuje sie nagle, bez slowa, jak wystraszony kurczaczek.

Gość Uroczy Roman
No przecież mówię, że chuj, a jak ją interesuje to mówię dlaczemu.

Gość Tak podczytyję sobie
Bożena podziwiam Twoje siły na takie dyskusje .Oni sa przekonani ,że racja jest tylko ich.

Gość bozenna z kgb
jest moja 3, a ona miala 10 chłopakow Murzyn, biora pod uwage twoje poglady to ani ty sie nie dajesz do zwiazku, ani tym bardziej ona. Jak w ogole sie nie zainteresowales, taka zuzyta? Bo, ze ona toba, rowniez zuzytym, to sie nie dziwie.