Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszsz

czy to uzasadniona zazdrość?

Polecane posty

Gość myszsz

Bardzo chciałabym porozmawiać. Od paru miesięcy spotykam się z fajnym facetem, który ma przyjaciółkę :/ Nie przepadam za nią bo nie pasuje mi jej zachowanie względem niego. Raz spokojnie wytłumaczyłam mu moją "zazdrość". Zwróciłam jego uwagę, że jak spotykamy to ona mnie ignoruje, rozmawia z nim itd. I ok-jestem dalej na nia otwarta-ale nie bede na sile sie zaprzyjazniac i pare innych...ok przyznal mi racje, ze jego kumpel,ktory tez od niedawna spotyka sie z jakas dziewczyna-chcial by sie poznaly i tamta zachowywala sie podobnie wzgledem niej-wiec ogolnie przyznal mi racje ze nie czepiam sie tylko jego przyjaciolka ma problemu ogolnie w relacjach ze swiatem.Zapewnia mnie ze nigdy nic nie bylo, ze tamta nie istnieje dla niego jako kobieta, porozmawial z nia na temat takiego zachowania. Szlak mnie jednak trafia jak wiem ze wychodzi ze znajomymi i min z nia(ja nie zawsze moge bo mieszkamy dalej od siebie a ona blok obok)fakt nie klamie mi, nie tai tego-dobra zaufalam mu. Powiedzialam ze nie chce by rezygnowal z tej przyjazni ale poznal moje zdanie i sam niech rozpatrzy co z tym zrobic. Ograniczyl, wiem ze jestem wazniejsza dla niego od tamtej...ale cos mi nie pasuje w jej zachowaniu. Jestem zdenerwowana teraz bo nie wiem juz czy to ja przesadzam? teraz tez-wyszedl ze znajomymi i min z nia. Znowu beda szwedac sie po nknajpach do 3-4 rano...zalamuje mnie to nawet nie mam jak pojechac:/ i baw sie tu w wyrozumialosc?..nie zrobie sceny bo nie chce gadas na tamta, by moj facet nie pomyslal ze sie czepiam a tamta nie wyszla z roli pokrzywdzonej ktora trzeba bedzie pocieszac...ale ile mi nerwow starczy?? nie wiem juz jak odniesc sie do tego wszystkiego? :(

Gość ffffffffffffffffffffffg
a ciekawe czy jemu by pasowało, że ty sie spotykasz ze znajomymi i z jakimś facetem i łazisz z nim do 4 nad ranem ? dla mnie wgl nienormalne jest chodzenie w środku tygodnia do knajp i siedzenie tam tyle czasu :o nie przeszkadzałoby mi, gdyby czasami gdy spotyka sie ze znajomymi, spotkal sie z jakąs koleznaką, pogadal troche, ale nie żeby się szwędał po nocach :o

Gość myszsz
cale jego towarzystwo ma taki nocny tryb zycia.Mi tez nie przeszkadza jak sobie wyjdzie ja tez wychodze ale powiedzialam mu, ze -wlasnie-jak by sie czul -siedzac w domu(w tygodniu o tej porze) ze swiadomoscia ze ja chodze z moimi znajomymi i z kumplem o ktorego on jest zazdrosny do rana?? stwierdzil ze zle.....ja naprwde nie jestem typem czepialskiej i nie chce ograniczac bo zanim sie spotkalismy każdy mial swoje zycie...tylko ze chodzi mi o to by tamtej uswiadomic ze on ma juz dziewczyne i zeby laska sie troche ogarnela-tyle.Jak ktores z nas wychodzi to piszemy i dzwonimy do siebie....ale ja po stokros wole by szlajal sie z kumplami do bialego rana niz by z nia i reszta pil piwo :?

Gość myszsz
..tak sie zastanawiam jeszcze, moze to kwestia wieku? ja mam 28 lat, mieszkam sama od 4 lat,za miastem tu pracuje(wiec nie moge imprezowac i lazic tak praktycznie co noc) on ma 26 lat mieszka z rodzicami,pracuje no nie wiem? czuje ze wybuchne w koncu! nie wiem jak mu wytlumaczyc by ...moze troche podszedl powazniej do zycia a nie tylko takie lazeni nocne:(