Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jadźkaa

Czy ktoraś z Pań czeka teraz na to czy jest w ciąży?

Polecane posty

Tak jak w temacie kobitki. Ja czekam az bede mogla zrobic test :)

Gość evelin7046
ja juz jestem ;d a kiedy robisz test? ;*

u mnie jest troche skomplikowana sytuacja bo biore tabletki anty i zapoimnialam pierwszej tabletki po 7 dniowej przerwie no i czekam... test dopiero za jakis tydzien... jesli bylabym w ciazy to bylby 2 tydzien od zaplodnienia ale wole poczekac z tym testem :) ogolnie dziwnie sie czuje, jestem strasznie senna i boli mnie brzuch jakbym miala okres.. a ktory to juz tydzien? :*

Gość evelin7046
nie sadze zebys miala sie czym martwic ;* juz 19 ; * nie miałaś nawet owulacji. ja w sumie odstawiłam tabletki i mi minelo 3 msc zanim organizm doszedl do siebie. a Ty nawet nie mialas owolacji . nie zaprzataj sobie glowy ;*

Gość evelin7046
taaak jaa :D bede meczyc lekarza hahaha :D

no to moje gratulacje :) i nie chce Ci sie spac jeszcze o tej godzinie? :P

Gość evelin7046
brzuch w ciazy nie boli ;* moze jestes zmeczona? tez tak kiedys mialam , ze ja obawialam sie ciazy to mialam wszystkie objawy a jak teraz jestem to nawet nie umiem wymiotowac :D

Gość evelin7046
coś Ty ;d wlasnie nie odczuwam takich objawow. sennosc zmeczenie wlasciwie nic . martwisz się trochę tym co? alle to nie mozliwe do 3 dni chyba po miesiaczce masz dni nieplodne glowa do gory! :* dziękuję ;*

martwic sie nie martwie bo w sumie cieszylabym sie z tego nieplanowanego skarba razem ze swoim nażeczonym :) a co do brzucha to pisza lekarze ze na poczatkach moze bolec wlasnie tak jak na okres. a jesli chodzi o ta owulacje to niepewne wszystko bo najgorzej zapomniec tej pierwszej tabletki bo wtedy duze prawdopodobienstwo ze owulacja sie uwolni. no to w sumie dobrze ze nic Cie nie meczy :) jestes jedna z tych szczesciar :*

a przemeczona nie jestem na pewno bo nie pracuje i siedze w domu. sypiam do 11-12 rano :)

Gość evelin7046
alle kochana . jak bierzesz tabletki to wyrownuje Ci sie cykl a tak glupio alle zapytam , czy doszedl w Tobie? moim zdaniem nie powinnas sie martwic ; * ja jednak lece sie juz polozyc, mam nadziee ze wejdziesz i dasz znac jak sie wszystko skonczylo ;* pozdrawiam Cię kochana nic sie nie martw! buziaki !

Gość evelin7046
no widzisz a juz mamy 12 . 10;d !!

nio kilka razy w trakcie 7 dniowej przerwy i pozniej po tej zapomnianej tabletce gdzie powinno sie dodatkowo przez tydzien zabezpieczac

ok odezwe sie na tym temacie :) trzymaj sie kochana i dbaj o dzidziusia :*