Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jakie narody najbardziej szanuje

Polecane posty

Gość w kolejności
Czechów Rosjan Japończyków

Czechów > mam słabość do leszczy Czeczeńców > zdeka chamskie buce ale spoko loko jak trzeba Wietnamców > dobre żarcie

Gość w kazdym narodzie sa dobrzy
i zli ludzie.I chyba w podobnych proporcjach. Owszem, czasem sa inne zwyczaje. ale nie porywalabym sie na uogólnienia

Gość fajna dziewczyna ze mnie?
Ja to mogę szanować ew. konkretnych ludzi. Za mądrość życiową, dobroć, uczciwość itp. Ale całe narody?

Gość nieoNN
Szanuję wszystkie ale najbardziej lubię Meksykanów i ogólnie Latynosów.To są ludzie i do tańca i do różańca:)

Gość ljkiuj
ja też Japończyków i Indian AP, reszta to dno i 100 metrów mułu, i może obecniych Francuzów

Gość ljkiuj
za honor i dyscyplinę

Czechów, Czechów i jeszcze raz Czechów. Kocham ich:) Nigdzie na świecie nie spotkałam tak przyjaznego narodu.

Gość nie ma ideałaow , wieksosc
Japonczykow ma fatalny stosunek do zwierzat(jak zreszta i inne ólte rasy).Poza tym najokrutniejsze tortury stosuja Japonczycy ( oprocz Ukraińców, Serbów i Litwinów).

Gość ljkiuj
ale stworzyli samurajów, seppuku i karate, piękne ogrody i sztukę która jest wyjątkowa i niepowtarzalna.

Gość nie ma ideałaow , wiekszosc
japonczycy psow raczej nie jedza ale zupelnie nie traktuja ich jak zywe stworzenia, tylko jak przedmioty. Np trzymaja na balkonie albo przywiazuja w domu do klamki od drzwi,zeby sie nie plataly po pokoju..Mieszkalam w Azji i to mnie przerazalo. Korea to juz w ogole koszmar, wrzucaja do gara zywe zwierzeta,zeby swiezsze były.Mentalnosc Azjatow jest dla nas niezrozumiala.

Gość ljkiuj
przerażające,faktycznie, zwłaszcza że na wsi co drugi pies jest przywiązany do budy na całe życie a w mieście ludzie bez wyobraźni trzymają je w za małych mieszkaniach

01:21 [zgłoś do usunięcia] ljkiuj przerażające,faktycznie, zwłaszcza że na wsi co drugi pies jest przywiązany do budy na całe życie a w mieście ludzie bez wyobraźni trzymają je w za małych mieszkaniach] wrzuć no linki siostro

Gość ljkiuj
jakie linki? Jak byłam na wsi to widziałam jak facet położył na pniaku kiełbasę a jak pies ją chciał zjeść to odrąbał mu głowę siekierą