Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok po prosto szuokkkkk

Przeraża mnie głupota Polek i kobiet na tym forum

Polecane posty

Gość szok po prosto szuokkkkk

to co tu piszecie jest straszne !! Gdyby nie takie fora nie wiedzialabym ze Polki ( i Polacy ) sa takimi debilami i bezmózgami :O Na co idą miliardy z edukacji ? programy edukacyjne i społeczne w TV , pomoc finansowa dla bibliotek- skoro i tak nikt nie czyta niektórym pomóc nie mozna ,z mózgu wielkości Tik taka niewiele da się zrobic ale reszta cierpi na wtórny analfabetyzm 🖐️

Gość galforcesaa
Niestety dużo w tym racji. Przykre :(

Gość galforcesaa
ps. Polaków też...

Droga koleżanko. Ludzie tacy jak Ty po prostu dobijają mnie swoją głupotą. Po Twojej wypowiedzi jestem w stanie stwierdzić, że jesteś jedną z tych inteligentniejszych Polek, które wyjechały gdzieś za granice i po paru miesiącach czy może latach snują wypowiedzi typu: "Bo u Was w Polsce" "Bo u Nas w Ameryce". :) Narzekasz na poziom wypowiedzi społeczeństwa? Popatrz na swoją wypowiedź. Zdania zaczyna się wielką literą. Przed znakami interpunkcyjnymi nie robi się odstępu. Czasem występują takie literki jak "ł" czy też "ż". Zamiast wrzucać zdanie do nowej linijki lepiej jest dać kropeczkę i odstęp. Wiesz jak to ładnie wtedy wygląda?:) A zdania złożone fajnie jest rozdzielić przecinkiem. Dla mnie ludzie tacy jak Ty to dno.

Gość MartaKrakow
Autor topiku ma dużo racji. Niestety.

Gość D_Y_S_L
Frank1988- //a ty widziales by tu ktos uRZywał Znakuf interpunkcyinych// ? To forum to jedna wielka masakra, przyciąga idiotów bo nie trzeba sie rejestrowac ,szybko wpisujesz co masz do powiedzenia i gotowe poza tym tez nie patrze na stylistyke, w telefonie jest ok a gdy wejde na forum z komputera moja wypowiedz jest rozbita na pol ekranu

Gość kafeteria najdziwniejsze forum
To wcalnie jest tak że siedzą tutaj sami idioci. To forum jest specyficzne i większość nie przywiązuje wagi do formy wypowiedzi, rzuca kilka słow i tyle. Aaa z reszta to dosc szeroki temat a nie che mi się pisac.

Gość kafeteria najdziwniejsze forum
Można sobie pozwolić na większy luz niż na innych forach i ludzie z tego korzytaja, będąc anonimowymi pozwalamy sobie na wiele dziwnych wyskoków. Ciężko jest tutaj stwierdzic kto jest durniem, a kto durnia struga.

Gość mokra śmierdząca oooo
kafe jest najlepsza Wizaz i inne to syf

Gość mokra śmierdząca oooo
na Wizazu jest komuna grupa idiotek siedzi tam latami i tylko slodzić potrafią ,napiszesz cos brzydkiego to ban bez pytania :O

Gość a ty jestes fast foodem
tutaj przynajmniej można sobie rozrabiac jak sie ma na to ochote a i mozna sobie powaznie pogderolic, na co masz ochote to sobie pozwalasz, życie a nie jakies ą, ę

Gość Jestem szczęśliwa boooo....:)
Inteligencja pilnie poszukiwana

Gość mir
zgadzam się, te które mają po kilkaset postów mogą obrażać każdą inną użytkowniczkę, a i tak nic im za to nie zrobią. Mogą zakładać kilka wątków na ten sam temat i zglaszanie nic ci nie da. wizaz.pl to najżałośniejsze miejsce w necie jakie przeglądałam ponadto pokazuje, że niestety 95% jego użytkowniczek to skończone debilki:( smutne, ale prawdziwe