Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasdass

moja dziewczyna nie widzi moich potrzeb

Polecane posty

Gość adasdass

kiedy zaczynam o nich mowic, to ona zaraz znajduje wymówki, ze ja jej nie słucham, nie daje jej rad, nie wczuwam sie w jej problemy etc. jak sie jej pytam czemu jest ost, jakas zdystansowana to momentalnie ona twierdzi, ze to nie ona jest, ale własnie ja. jest super i okey wspaniale wtedy, kiedy ona czegos ode mnie potrzebuje, wtedy jest słodka i kochana. nie mam pojecia , o co chodzi, czy ja cos robie nie tak, czy wina jest po jej stronie, cała sytuacja mnie po prostu wykańcza

rozumiem ze nie przyjela twojego oral application? :)

Gość AntekPantekKKK
Bo jak ona coś chce to jest taka i owaka, a jak ty cos chcesz to juz nie jest taka. Nieźle trafiłeś, może macie bardziej jako kolega? Spłotiła nawieki wielikaja Ruś.

Gość Kloc5555
Albo jesteś z nią w "friendzone"

moze brakuje jej niewymuszonych przyjemnosci? o wlasnie! autorze czy jestes, ze tak to ujme, niewymuszonej urody?

Gość herbatamrozonazielonan
rzuc ja

Gość Kloc5555
Nie chce Ci spełnić twoich potrzeb bo może jej nie podobasz się jej aż tak fizycznie by z tobą mogłaby robić te potrzeby.

Gość fdhdfh
Ktoś inny ją puka...

Gość adasdass
nie chodzi tylko o sam seks, ale zwyczajnie o to, ze jak ja cos powiem to ona reguje narychmiastowa kontra i nawet (tak sadze) nie pomysli co ja mam na mysli. nie chce byc równiez redukowany do poziomu chlopca do pomocy i radzenia jej co ma robic, wsparcie okey, ale ona oczekuje ze sam z siebie mam domyslac kiedy ona chce rad, kiedy nie