Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba Popar

Kobiety są głupie

Polecane posty

Gość Seba Popar

Pora się z tym pogodzić, kobiety są nie tylko słabsze fizycznie i psychicznie od mężczyzn. Są też od nich głupsze i wynika to z ich natury. Mało tego - statystyczna wykształcona kobieta jest głupsza od statystycznego niewykształconego mężczyzny. To smutne, ale taka prawda. Dowód: http://www.youtube.com/watch?v=6PnZHFaWce4 Jak się kiedyś będziecie zastanawiały dlaczego kobiety mniej zarabiają i dlaczego są źle traktowane to macie odpowiedź: są po prostu gorsze :)

Gość pyza02222
taaa a od kiedy to sila przemawia nad inteligencja??

Gość linda100xoxo
jestem kobietą i też tak myślę, facet ma głowe na karku a babki to takie flaki z olejem. Są wyjątki jak we wszystkim ale to tylko wyjątki...

Gość aaaaaaarwena
jestem kobietą i też tak myślę, facet ma głowe na karku a babki to takie flaki z olejem. Są wyjątki jak we wszystkim ale to tylko wyjątki... ale ty oczywiscie jestes wyjatkiem, czy moze tez jestes gorsza i pogodzona ze swa beznadziejnoscia ;)

Gość linda100xoxo
nie wiem, jestem normalną kobietą, staram sie być zaradna i oczytana we wszystim, nie jestem typem słodkiej,głupiutkiej lali.

Gość pyza02222
linda100xoxo w twoim przekonaniu "piekna" tez jestes jak flaki z olejem

Gość pyza02222
ooo facet ma głowę na karku !!!!!! zostawia rodzinę baluje ile jest takich przypadkow? ty to nazywasz glowa na karku? nie potrafi wstawic prania zrobic jesc posprzatac tylko mu podaj wszystko bo taki jest stereotyp kobiety ---> slużąca !! i nie mowie tu o miom mezu ojcu czy bracie choc kazdy ma w sobie czresc z tego co pisze. wkurza mnie jak baba przyznaje facetowi racje ze kobiety sa glupie!! To jaka ona jest w tym wypadku mądra?? oo losiuuuu.....

Gość aaaaaaarwena
taka kobieta jest madra bo zna swoje ograniczenia, i oddaje hold wyzej rozwinietej rasie meskiej :P