Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 edytazet

negocjowanie cen w kantorze

Polecane posty

Go艣膰 edytazet

czy mo偶na negocjowa膰 cene sprzeda偶y euro w kantorze? je艣li tak to o ile ? zak艂adaj膮c 偶e chce sprzeda膰 du偶o euro

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edytazet
no ja wiem, ja chce sprzeda膰 du偶o wi臋cej. wi臋c jak negocjowa膰? np zak艂adaj膮c 偶e euro jest po 4.28 zl ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrtp
jak to jak ?? negocjowa膰 nale偶y skutecznie :)

Udost臋pnij ten post

4.28 to kantor sprzedaje a skupuje po 4.14, mo偶e wynegocjujesz cene po艣rodku kursu gie艂dowego a kursu skupu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam swoj kantor w ktorym
wymieniam i zawsze negocjuje( oczywiscie musiesz wymienciac wieksze sumy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y w kt贸rym kantorze, bo nie wszystkie oferuj膮 tak膮 mo偶liwo艣膰. Wiem o kantorze we Wroc艂awiu, gdzie mo偶na negocjowa膰 nawet i przez telefon - www.centkantor.pl . Kiedy艣 tam wymienia艂am pieni膮dze, ale akurat to by艂a niedu偶a suma, wi臋c nie porusza艂am tematu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Itromek
Jasne, 偶e mo偶na! A przynajmniej w kantorze internetowym Amronet. Opr贸cz negocjowania jest te偶 bardzo szybko i wygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucynna
Tak, Amronet.pl to jeden z nielicznych kantor贸w internetowych, gdzie mo偶na negocjowa膰 kurs. Mnie posz艂o bez k艂opotu, wystarczy艂o zadzwoni膰 i chwil臋 porozmawia膰, obs艂uga b. 偶yczliwa i kompetentna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nadianamana
Musia艂am wymieni膰 spor膮 kwot臋, wi臋c bardzo mi zale偶a艂o na atrakcyjnym kursie. W Amronet.pl posz艂o od r臋ki po 艣rednim FOREX- w艂a艣nie dzi臋ki kompromisom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Japanese
Za to w艂a艣nie uwielbiam Amronet! S膮 otwarci na propozycje i sugestie klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mexikhanna
Idealnie dopracowany kantor internetowy. Zanim trafi艂am do Amronet.pl korzysta艂am z innych, kt贸re nie by艂y tak dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teodoro
Negocjowa膰 na pewno mo偶na z Amronet.pl. Przy du偶ych kwotach nie ma problemu by np. transakcja zosta艂a od r臋ki zrealizowana po 艣rednim kursie forex. Wystarczy zadzwoni膰 w ci膮gu dnia do biura, obs艂uga bardzo mi艂a i przychylna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 revolt23
Mia艂em okazj臋- dok艂adnie tak to si臋 odbywa. Nale偶y zadzwoni膰 do Amronet.pl i przedstawi膰 swoj膮 sugesti臋. Obs艂uga jest na to otwarta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 bez problemu si臋 dogada艂am. Transakcja zosta艂a zrealizowana po 艣rednim kursie forex w moment. Na pewo nadal b臋d臋 korzysta膰 z us艂ug Amronet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystaline3
Tak w og贸le, to zgodnie z naszym prawem w ka偶dym sklepie mo偶na negocjowa膰, tylko my艣my si臋 przyzwyczaili, 偶e jak np markety maj膮 kody i kasy to nie mo偶na - guzik, mo偶na. Ale ludzie tego nie robi膮, bo im g艂upio... A w kantorach nawet internetowych jak Ergokantor.pl (polecam) mo偶na si臋 potargowa膰 - mniejszy czy wi臋kszy skutek, ale zawsze, wi臋c ja bym si臋 tam nie czai艂a, i jak jest opcja- targujemy si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja korzystam z negocjowana cen w kantorze. jak mo偶na cokolwiek na tym zyska膰 to dlaczego nie. zazwyczaj jest to euro. potrafi膮 opu艣ci膰 par臋 groszy. fakt faktem 偶e do swojego www.centkantor.pl chodz臋 ju偶 kilka lat bo cz臋sto wyje偶d偶am wi臋c wiem po prostu jak to robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e milian28
Podobnie w Amronet.pl, tu te偶 firma idzie na r臋k臋. Wypr贸bowa艂em podczas firmowych transakcji na wi臋ksz膮 kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ktos moze polecic kantor na placu grzybowskim w warszawie - www.kantoralex.pl ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywiscie, ze mozna, ja juz nie raz negocjowalem ceny w kantorze do ktorego chodze regularnie www.kantrolex.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojtek109
Sztuki negocjowania mo偶na si臋 nauczy膰. Czytaj na ten temat du偶o, bardzo fajny blog o negocjacjach to np. www.negocjowaniewbiznesie.pl Warto te偶 wzi膮膰 udzia艂 w jakim艣 kursie o negocjacjach - nic nie zaszkodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej wybra膰 kantor online, kt贸ry z natury ma lepsze kursy?? Wchodzimy sobie na co艣 w stylu jakikantor.pl, mamy mase opinii, wybieramy dla ans opcj臋 najlepsza, sprawdzamy detale i mamy naprawd臋 wygodn膮 opcj臋 na op艂acalne transakcje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam rozejrze膰 si臋 za dobrym kantorem internetowym, co zdecydowanie u艂atwia 偶ycie. Pewny Kantor to moim zdaniem najlepszy wyb贸r na ten moment.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcargo
Zawsze warto negocjowa膰 cen臋 je艣li kantor dopuszcza tak膮 mo偶liwo艣膰. Nawet gdy to kantor internetowy. Mimo, 偶e i tak jest taniej ni偶 stacjonarnie, da si臋 co nieco ugra膰, np. w Pluskantor.pl. Mia艂am okazj臋 i posz艂o po mojej my艣li:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z Amronet.pl (wsp贸艂pracuj臋 ju偶 3 lata) ju偶 par臋 razy negocjowa艂am z pozytywnym skutkiem. Maj膮 dobr膮, uczciw膮 i rzeteln膮 obs艂ug臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotSavannah
Tak elastyczna wymiana waluty- z mo偶liwo艣ci膮 negocjowania na pewno usatysfakcjonuje biznesowych klient贸w:) Amronet te偶 praktycznie podchodzi do kwestii faktur, co miesi膮c automatycznie s膮 wystawiane w formie elektronicznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pabla29
Lepsz膮 opcj膮 od negocjowania jest mo偶liwo艣膰 wymiany po samodzielnie zaproponowanym kursie. Opcja realna i si臋 sprawdza, udost臋pnia j膮 np. platforma Gieldawalut.com. W ten spos贸b sporo ju偶 zaoszcz臋dzi艂am na wymianach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sewer5
Obie opcje s膮 dobre. Korzystaj膮c z Amronet mog臋 uzyska膰 lepszy kurs i negocjuj膮c i poprzez wymian臋 po w艂asnym. Zale偶y od tego jak bardzo mi si臋 spieszy i jaka kwota pieni臋dzy. Fajnie 偶e trafi艂am na kantor tak wyrozumia艂y dla potrzeb klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milGme
Nie negocjuj臋 cen, bo moje przewalutowania nie s膮 wysokie po prostu- g艂贸wnie chodzi o zakupy online gdy musz臋 zap艂aci膰 w EUR. Pluskantor.pl ma i tak 艣wietne kursy, wi臋c wymieniam tam- te偶 internetowo, nie trac膮c czasu ani kasy.

Udost臋pnij ten post