Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertymandia

facet odwiedza portale randkowe-jak reagować?

Polecane posty

Gość qwertymandia

jestem w szoku przejrzalam jego poczte a on zakladal konta na roznych portalach tj sympatia itp ale udalo mu sie zalozyc tylko jedno bo pewnie nie umial znalezc tego linku aktywujacego bo te strony w ogole nie byly otwarte. za pare dni usunal te konto no i raczej z nikim nie pisal bo to chyba tez by bylo na poczcie? nie wiem mam mu zrobic wojne czy to olac? wasi faceci tez tak odwalaja?

Gość GruchaPietrucha
Widocznie jesteś kiepska w łóżku i facet się znudził musisz być bardziej wyuzdana. Np. poproś, żeby zrobił ci klocka na klatę na pewno się ucieszy.

Gość qwertymandia
haha spoko dzieki za cenna rade

Zależy czy traktuje to tylko jako rozrywkę, czy naprawdę umawia się na spotkania. To, że ktoś sobie wchodzi na taki portal jeszcze niczym złym nie jest, ale konto zakłada sie przecież kiedy chce się z kimś komunikować...

Gość qwertymandia
tak przejrzalam bo mialam watpliwosci co do niego wczesniej juz tez mi klamal ze nie wchodzi na takie strony a wchodzil poza tym nie ufam zadnemuu facetowi tym bardziej jemu i wole wiedziec na czym stoje niz pozniej plakac ze zdradzil czy oszukal

Gość qwertymandia
czy sie spotkal to nie wiem przeciez go nie zapytam bo i tak prawdy nie powie raz gadalam z nim o tym boo w historii przegladarki znalazlam wlasnie strony z profilami dziewczyn to mowil ze tak tylko chcial obejrzec nic poza tym nie wiem co myslec i co robic

Gość prezerwatywy zmniejsają ryzyko
powinnaś z nim zerwać,szuka lepszej od ciebie albo szuka zdrady

Nie rób wojny, spakuj się i nigdy nie wracaj.