Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona mama11

pomozcie

Polecane posty

Gość zrozpaczona mama11

córka ma 2 lata i bardzo się o nią martwie.Co jakiś czas ma czkawkę , no tak srednio raz na tydzien.Boję się ze to objaw jakiejs strasznej choroby-naczytalam się w internecie i teraz czkawka powoduje u mnie lęk.Biore juz leki na lęki i depresje ale to nic nie pomaga.

Gość dez dobrze jest
ale prowo ...

Gość zrozpaczona mama11
zadna prowokacja, ja naprawde sie martwie- z kim rozmawiam to ich dzieci nie mają czkawek

hehehe ja nie wiem co jest z tymi czkawkami ale co chwilę się taki temat tu pojawia :D:D:D czkawka to nic złego i przestań sobie wkręcać!!!! dziecku bardziej zaszkodzi matka na psychotropach niż skurcze przepony a tym właśnie jest czkawka!!!

Gość zrozpaczona mama11
ale wasze dzieci mają czkawki? to wazne :)

mają, mój miał ostatnio przez pół godziny

tak mają córa średnio raz na dwa tygodnie (ma 5,5 roku) a syn średnio raz na 3-4 dni (ma 18 miesięcy) a ja mam średnio raz na tydzień (mam 29 lat) mój mąż ma raz na 2 tygodnie (28lat) a moja mam sporadycznie myślę że tak z raz na 2 miesiące (ma 58 lat) wszystkie dzieci które znam miewają czkawki i większość dorosłych też

Gość zrozpaczona mama11
nawet nie wiecie ile te odpowiediz dla mnie znaczą-ja juz radzilam sie lekarzy , kazali wyluzowac ,ale to mi spokoju nie daje więc pytam tutaj , a wszyscy ze mnie się nabijają,dzięki dziewczyny

Gość nius
a co to ty wcześniej zakładałaś tamte tematy dot. czkawki? dla mnie czkawka to najnormalniejsza na świecie rzecz i nie wiem jak można z tego powodu brać leki. ja sama miewam czkawkę i to nieraz długo trwającą. Dzieci też mają. Ba miały jeszcze przed urodzeniem.

Gość zrozpaczona mama11
dzisiaj pytam po raz drugi, mam fobie ze te czkawki to jakis objaw choroby, wiem ze to ze mną jest problem ale nie umiem jakoś przestac się bać

Gość zrozpaczona mama11
niestety jak nie bylo dziecka to sobie wmawialam choroby, nerwica jest straszna.zamęczam tym wszystkich

Gość nius
czyli to hipochondria. a czego objawem miałaby być czkawka? Bo może ja na coś jestem chora a o tym nie wiem. Mam tak często te czkawki.

Gość zrozpaczona mama11
guzy mózgu, w jamie brzusznej itp.WIiem ,wiem -szaleje,ale kogo pytam to ich dzieci nie mają czkawek a juz napewno nie raz na tydzień

Gość zrozpaczona mama11
juz dzisiaj ma drugi raz-oszaleje

Gość nius
z tego powodu nie powinnas miec dostepu do netu.

jezu kobieto a jadła coś przed czkawką? może się śmiała, moze powietrze złapała nie tak, może jest wcześniakiem? moze jej zimno?,

Gość zrozpaczona mama11
pewnie mnie macie za szurnieta ,ale tylko dwie mamy napisaly ze ich dzieci tez tak mają, wiec zrozumcie ze sie przejmuje