Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

japonki i brudne stopy

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

dziewczyny czy wy jak chodzicie w japonkach sandałach itp to macie zakurzone "brudne" stopy, uwielbiam japonki ale chyba przestane w nich chodzić bo nie chcę by kojarzono mnie z brudnymi nogami:O

Gość Afejka
Bidulko, jak ty sobie w zyciu radzisz, skoro tak sie przejmujesz inni, co o tobie pomysla? Chodze w japonkach, nie mam uwalonych stop, spody zawsze sie troche przybrudza, zwlaszcza jak sie mieszka w centrum miasta

Gość ZAKŁADAJ WORECZKI
foliowe na stopy to nie będą sie brudzić w japonkach

niestety kurz i brud i piach jest wszędzie. Ale jest na to rada. Kup sobie paczkę chusteczek nawilzajacych. Jak gdzies wychodzisz to nawet na ławce mozesz usiasc i wytrzec stopkę. Nikt kompletnie nie zwroci na to uwagi, a Ty bedziesz mogla smigac w japonkach i sandałkach. Ja sobie nie wyobrazam by robic inaczej, i zle mi sie robi jak mysle ze inne zasówaja z brudnymi girami. Czystosc to podstawa.

Gość Afejka
Ja bym sie zajela ale czystoscia umyslow waszych a nie stop, czlowiek drzy z wrazenia, czytaja te wszystkie ograniczone wywody na kafeterii, az nie do wiary, ze tacy ludzie istnieja :D Pomysl z chusteczka bardzo dobry, tansza wersja to te dla dzieci, z rossmana np, takze nawet biedny sie nie wykreci od czystych stop. Ja jednak zajelabym sie tępym mysleniem, bo to wazniejsze ;-)

japonki nosze tylko na plazy lub na jakis wycieczkach, bo to nie sa buty dla mnir na codzien, ale czesto chodze w sandalach na szpilce i psikam rano stopy dezodorantem z rosmana do stop i on tworzy taka suchutka powloke dzieki czemu stopy sie nie kurza i nie brudza

Gość pęczek drutu
to chyba oczywiste, że chodząc po mieście w klapkach czy japonkach stopa musi się zakurzyć czy wybrudzić. ale zawsze można ją przetrzeć wilgotną chusteczką i jest git. ja tam wolę mieć lekko przybrudzoną stopę niż w upały kisić stopy w jakichś zamkniętych butach. nie wyobrażam sobie lata bez japonek!!!

ja też zakrytym butom w upał mówuię NIE! No chyba, że osoby pracujące obowiązuje dress code.

Gość a gdyby taaak choć razzzz
w japonkach chodzę tylko w wakacje, a normalnie to w sandałach i też miewam brudne pięty, ale przynajmniej nimi tak nie świecę, nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że lepiej by było, abym sobie nogi umyła, zamiast malować paznokcie :D może to niesprawiedliwe, ale sama zwracam na to uwagę u innych, dlatego, że o stopy bardzo dbam i patrzę na stopy dziewczyn i mam wrażenie, że w japonkach stopa jest jakaś plaskata :-), ale nie spędza mi snu z powiek to, że ktoś ma brudne stopy, raczej czuję się lepiej, że ja tak nie mam :-)

Gość weraaaaa
sorry ale japonki to sa wiesniackie, zero jakiegos stylu

Gość dla mnie japonki
to buty plażowe albo domowe jakoś obciachowo mi się wydaje chodzić w nich "po mieście", tak jakbyście kapcie nosiły co do brudnych stóp - trudno, brudzą się, kiedy się chodzi w odkrytych butach - ja np myję nogi od razu po przyjściu do domu, a gdzie indziej nie zdejmuję, bo nie wyobrażam sobie chodzić boso np u kogoś w domu