Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karna2000

Extremalne miejca w których uprawialiscie seks :) dawac!

Polecane posty

Gość milosza22
wieczorem na garażach :D a z tylu za płotem pułk altylerii.. :D

Gość karna2000
tjykilu - wszystko przed toba :)

Gość Gostek z k*****m
W przedziale służbowym Mariola ciągnęła mi k****a i weszła pani konduktor przeprosiła i wyszła ale zaglądał przez szybę w drzwiach w windzie na balkonie u znajomych na weselu pod stołem stołu siana w rzece na ławce w parku na moście wiadukcie

Gość Kobieta nago
Na dachu balkonie w motelu na tarasie na plaży na polnej drodze kinie stadionie stodole biwaku samochodzie

Gość gość
Tylko nie w łóżku.

Gość gość
Na ziemniakach w piwnicy, w umywalce, bidecie, muszli klozetowej, parapecie okna, żyrandolu i karniszu z ogórkiem korniszonem w dłoni.

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
My np lubimy kochać się w saunie. Odwiedzamy regularnie saunę z samego rana by mieć trochę czasu na nasze igraszki. Lubimy uprawiać sex też na łące lub w zbożu. Ostatnio kochaliśmy się w Górach na szlaku zboczyliśmy trochę z szlaku by zaspokoić nasze potrzeby.