Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wregrtfhgtr

w jakim wieku wyrosliscie z imprez ? nie chodzi nawet o dyskoteki tylko

Polecane posty

Gość wregrtfhgtr

o cotygodniowe sobotnie spotytkanie sie np. na domowce, picie piwa, wodki, chodzenie do nocnego po dokladke itp choc kiedy przestaliscie chodzic po klubach tez ciekawe :D

Gość wregrtfhgtr
...

Gość już wszystko wiem
wyrosnąć można z gaci

Nigdy nie byłam w takim wieku, żeby chodzić na takie spotkania. Do klubów wychodzę 2 razy w miesiącu na imprezy tematyczne ze znajomymi i tyle. Alkoholu prawie nie pijam. Na dyskotece byłam raz w życiu i nigdy więcej nie pójdę... A mam lat 24

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
mam 24 lata i nie wyrosłam. dalej mam branie w klubach :P a uważam ,ze na różne imprezy typu domówki itd to można przez całe zycie chodzić właściwie z ludzmi w wieku zblizonym do swojego albo potem nie chodzi sie np po klubach tylko na bankiety :P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
takze nie można wyrosnąć z imprez bo do każdego wieku są dostosowane jakies ,, imprezy" najpierw są to dyskoteki w wieku nastu lat , potem kluby tak do 30stki , potem np własnie bankiety i spotkania u znajomych

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
chociaz kluby po 30stce też są ok ,ale w wiekszych miastach bo w mniejszych rzadko kto w takim wieku chodzi chyba ,ze mlodo wyglada

Gość *liliann
Ja imprezowy czas miałam w wieku 21-23 lata a potem nagle mi przeszło. Ale tyle % w tym czasie wypiłam, że do końca życia wystarczy :D Teraz mam 25.

Gość wiosnaachtotyy
ja kocham chodzic na imprezy ,ale co sie moze wydac dziwne nie lubie chodzic co tydzien tylko raz na jakis czas. ale jak juz pojde to sie bawie na całego :P

Gość Michalllllll
27 lat wzialem slub to wyroslem :P:P

Gość wiosnaachtotyy
i w sumie to lubie różnego typu te imprezy i w klubach i jakieś powazniejsze typu wesele

Gość uiheufihhewuifwe
Nigdy. Mam 38 lat i studiujące dzieci. Razem z męzem wychodzimy co sobotę na domówki do znajomych, do rodziny. Bawimy się, pijemy, nie biegniemy do nocnego tylko zamawiamy taksówką:P zdarza nam się wyjść do klubu ale to wtedy, gdy na tych domówkach są też np moje córy z kuzynkami, to wtedy idziemy razem wszycy :)