Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz powoli dosc

Kompletnie nie wiem, co mam ze soba zrobić

Polecane posty

Gość mam juz powoli dosc

pod koniec lutego wrocilam do Polski z UK, miałam tam wrocic razem z siostra, ale ona w konsekwencji zdecydowala się na zostanie tutaj. Od tego czasu siedze bez pracy i bezowocnie wysyłam cv. Kompletnie nie wiem co mam uczynic, wracac, probowac tutaj, jak to rozegrac?

Gość pośśśladdy
aha.

Gość nioki
moim zdaniem... jeżeli tam w UK masz pewną prace a tu czyli w Polsce siedzisz i szukasz i nic to sorrry ale wyjeżdżaj jak tylko masz okazję. Ja tez mieszkam za granicą. raz pracowałam raz nie raz pół roku raz 3 miesiące i tak wkółko. Nie żałuje że wyjechałam. a do Polski jeżdże na wakacje i święta itp, zresztą zawsze też mogę wrócić:)

Gość mam juz powoli dosc
no i chyba wlasnie tak zrobie , zaluje tylko, ze tu przyjechałam

Gość karolciaoko
w naszym kraju nie masz na co liczyć. Sama szukam pracy od ponad pół roku i nic! nawet głupiego stażu nie mogę otrzymać bo im coś nie odpowiada... wszystko po znajomości :/

Gość mam juz powoli dosc
słuchaj najgorsze jest to, że mam doświadczenie na naprawde dobrych stanowiskach, jestem tez po studiach;( , takze wiem co czujesz

Gość u98u89
na jakich stanowiskach pracowalas w uk? Polacy mysla, ze sam fakt przebywnia w uk, nawet jesli wykonuja fizyczne jest jakims wielkim atutem i pracodawcy beda sie o nich bic. Jest odwrotnie - ci co po studiach od razu zaczeli pracowac i zdobywac konkretne doswiadczenie sa o wiele cenniejsi od takich emigrantow

Gość nioki
ja też na początku tak niechętnie wyjężdżałam. Pnieważ mam możliwośc bycia za granicą to zle się tu czujła, No ale w końcu sytuacja mnie zmusiła. Pewnie jak większość wyjeżdżających. Ale w Polsce na dłużeja 3 miesiące albo pół roku nie dostałam umowy ani mój mąż. A tu!? już drugiego dnia jak przyjechaliśmy umowa na stałe!

Gość mam juz powoli dosc
mam doswiadczenie na dosc dobrych stanowiskach, ale w Polsce