Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowniczka....

AUTO do 10 tysiecy :) jakies propozycje?

Polecane posty

Gość kierowniczka....

tylko bez komentarzy ze za tyle auta nie kupie, bo musze zmienic i tylko tyle mam :P Vectra? Astra? Corsa? 206? A Klasa? (od razu mowie tylko europejczyk) Juz sama nie wiem....

Gość kierowniczka....
nikt tu nie jezdzi takimi tanimi??

Gość bfg bgxg
wartburg :) super autko :)

a nie sadzisz, ze od opla i francuza w tym ''przedziale wiekowym'' lepszy bylby volkswagen lub audi? :)

czemu tylko europejskie auto? Akasy nie polecam... awaryjne i skomplikowane, naprawy koszmarnie drogie

Gość kierowniczka....
no a3 to mi sie podoba ale za tyle ciezko o dobra :/ a4 - tez powyzej 10 trzeba dac :/ golfa 4 tez dobrego ciezko za tyle... wiec pewnie ze myslalam ale kasa kasa kasa

Gość bfg bgxg
mychol owszem volkswagem bylby duzo lepszy, ale no wlasnie w tej cenie same rozbitki niestety, szukalam i wiem jak to wyglada...w dodatku trzeba by bylo duzo w nie wlozyc

Gość kierowniczka....
chyba jednak zostane przy tych oplach... moze vectra 1,6 z gazem :/ nic innego ciekawszego mi juz do glowy nie przychodzi

Gość bfg bgxg
uwazaj z tym gazem, pamietaj zeby sprawdzic czy instalacja szczelna...

no to sorry.. ja sie nie orientuje w cenach w Polsce tych samochodow. Omega, Vectra i Astra - wszystkie te samochody mialy osoby z mojej blizszej czy dalszej rodziny i wszystkie ale to wszystkie sie psuly :o nie musi to oznaczac, ze kazdy opel ma to do siebie ale musisz uwazac przy zakupie i wiedziec na co zwracac uwage - za perelke w modelu tez bedziesz musiala pewnie liczyc wiecej.

renault megane, brat renaultami jeździ od ponad 10 lat i twierdzi, że nigdy nie zmieni na inną markę. Za 10K będziesz miała ostatni wypust pierwszej generacji i duży wybór jeśli chodzi o nadwozia, od coupe przez HB do kombi.

Gość no dobry w tej cenie to rower
ale ty nie tego szukasz a auta byle cię dowiozło corsa? mało pali, tanie części prosta i w używanej wszytko działa a na miasto dla jednej osoby na co dzień starczy

Gość el chulo.
ROVER 400 super autko

el chulo. -> ooo i to jest genialny pomysł, niezniszczalny Japończyk z europejskim znaczkiem na masce!

Gość bfg bgxg
juz nawet mycha nie chodzi o ceny a moze tez o popularnosc volkswagenow ja szukalam za ok 15 000 i wszystkie golfy ktore ogladalam mialy sciety przód czyli byly po czolowce . Postawilam na inne auto klasy C, ale przynajmniej mam 4 poduszki powietrzne, i mam pewnosc ze nie bylo mocno klepane ;)

polecam Rover 25, świetne auto, przez 5 lat użytkowania nic się nie działo. Zmieniliśmy na większe przed urodzeniem drugiego dziecka. Cena 6000zł. Nie słuchaj, że tylko Vw albo Audi to jedyne auta warte uwagi bo to nie jest prawda.

Gość Maryczk
Audi to najgorsze auta

Rover to Honda ze zmienionym znaczkiem. Popatrz na Nissana Almerę, Mitsubishi Colt, Toyota Starlet (to jest stosunkowo małe). Już dawno japońska motoryzacja przewyższyła europejską

Gość emeczka10
witam zależy co preferujesz starsze modele czy nowsze. jeśli chodzi o te nowsze możesz z mniejszych samochodów pokusić się o opla corse 2004, astre 2002 lub o vw polo 2003 czy golfa 2002. jeśli też stawiasz na spalanie i niezawodność to radze vw polo. odradzam kupowanie samochodów z dużą pojemnością i przerabianie ich na gaz (wyniszcza silnik) chyba że potrzebny Ci większy wóz. oprócz vw polecam także samochód toyota yaris 2003( z tym że w środku japońskie samochody są mniej wypasione a wykończenia to głównie plastik). jęsli już większy samochód to ford mondeo za 10 tyś da radę kupić 2002 lub 2003 rocznik. jeśli chodzi o starsze auta i bardziej wypasione to audi a3 a4 1999 lub bmw e46 1998. odradzam kupowanie fiata chodz z a 10 tyś możesz dostać w miarę nowy samochód to czekają cię częste awarie. przy zakupie oprócz rocznika warto zwrócić uwagę na przebieg wycieki z silnika i przeprowadzone naprawy. auto z dużym przebiegiem pomimo że odpala na dotyk może wydzielać zbyt dużo spalin i możesz mieć problem z rejestracją. warto też zwrócić uwagę czy jak wspomniałam nie ma wycieków z silnika lub silnik nie jest świeżo umyty. ważna sprawą są też przeprowadzone remonty wymiana płynów amortyzatorów, szczęk hamulcowych czy sprzęgła to nic złego. przy 10 letnim aucie i tak trzeba byłoby to wymienić. ale całkowita wymiana rozrządu którą chwalą się sprzedający + atrakcyjna cena powinna wzbudzić podejrzenia. taka wymiana wykonana żle wpływa negatywnie na pracę silnika. a co do cen samochodów to nawet jak widzisz auto za 12 tyś to bierz za telefon i się targuj, przy takim zalanym rynku wyceny właścicieli są tylko ich marzeniami i chcąc sprzedać auto będą musieli opuścić.

Gość zul3
bmw e30 w gazie

Gość nguiGNNB NG
my mamy Audi 80 od 4 lat z roku 91. kupilismy za 12 tysięty, auta na żadne inne bym nie zamieniał, od kiedy kupiliśmy to robimy tylko to co się robi co roku, czyli zmieniami filtry i coś tam jeszcze ja sie nie znam tylko mąż, i hamulce zmienilismy to wszytsko. autko sie nie psuje, a w razie czego części są łatwo dostepne.

Gość el chulo.
Zgadza się,że Rover to Honda tyle że to taka europejska Honda,sam mam Rovera 400 z 2000r,pełna elektryka(elek. szyby tył/przód,elek. szyberdach,elek.lusterka) i jestem bardzo zadowolony,jeżdżę nim 5 lat i na razie co,to wymieniłem tylko przeguby które sam swoją głupotą rozjebałem. Auto jest na prawdę wytrzymałe,części zamienne tanie.

Gość el chulo.
To teraz sobie porównaj: Za 12 tyś 17 letnie audi a ja za 7mio letniego Rovera dałem też 12tyś.

Jakbyś się zdecydowała na mojego Roverka 25 (1,6 rocznik 2000, czarny met., 3drzwi) to pisz na maila kilinskab@wp.pl. Naprawdę świetne auto!

Gość el chulo.
A to ty masz już z tej nowszej serii produkowane przez MG.

Gość Jaspers1985
na necie jest pelno ogloszeń, wystarczy wpisać w googlach. Ja znalazłam serwis sprzedamgo.pl i tam jest sporo ciekawych ogłoszeń. Zatsnaawiam sie, czy nie kupimy z męzem któregoś z tych: http://www.sprzedamgo.pl/oferta-4059-fiat-punto-1-9-jtd-2000r-.html#oferta http://www.sprzedamgo.pl/oferta-2868-fiat-seicento-1-1-lpg-f-vat-23-s-polska-2006r-.html#oferta

wszyscy tu pier.d.ol.ą o instalacjach serwisach, ekonomice i utrzymaniu - może zacznijmy od najważniejszej rzeczy - jakiego koloru ma być lakier ?