Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihatekids

Komu potrzebne są bachory?

Polecane posty

Gość gość
tu uważasz że byłaś normalnym dzieckiem a inni widzieli w tobie wrednego bachora. zapomniał wół jak cielęciem był.

Gość gość
Napisże tak , jestem mama 2- ki dzieci .Wiadomo że każde dziecko musi sie gdzies wyszaleć ale na dłuższa metę każdemu wrzaski przeszkadzają ....mnie również .Dziecko jak jest w odpowiednim wieku trzeba je uczyc by sie nie darło w byle powodu itp itd .No ale kochana przesadzasz wyzywając dzieci od skuwr....li czy bachorów .Nic na to nie poradzisz ewentualnie zostało ci jeszcze latanie z siekierka i gonienie dzieci ale wtedy masz zagwarantowany kaftan i tylko tyle co sobie pogadasz :)

Gość gość
Rzygam na takich podludzi jak autorka, wiecej nie mam nic do napisania, szkoda klawiatury, autorko pozdrawiam srodkowym palcem:)

Gość Mateusz_34
ihatekids, jesteś tępa jak pół funta gwoździ ;) 9 rzeczowych argumentów do Twojej debilnej tezy. Natomiast współczuję Ci...przegrałaś życie idiotko, będąc do tego stopnia sfrustrowana.

Gość gość
Szczerze popieram autorkę tematu, smutne że niektóre komentarze były tak wulgarne, aż nawet redakcja kafe je usunęła. Nie musicie rozumieć potrzeby spokoju, jak nie ma się wyobraźni ciężko cokolwiek zrozumieć.

Gość gość
ja nie cierpię bachorów nie dość że śmierdzą to drą ryja. Marnują normalnym ludziom życie,życie bez nich jest cudowne.

Gość gość
Mateusz_34 ty chyba przegrałeś swoje życie ,tylko szkoda że ciebie matka nie wyskrobała zamiast urodzić. Teraz wychowuje takiego benkarta jak ty.

Gość gość
co za dno i patologia widzę że twój nick do ciebie pasuje bo jesteś zwykłym patologicznym śmieciem i dnem.

Gość gość
a co z ciebie wyroslo ??? z ciebie wyrósł debil ale współczuje twoim starym że go muszą wychowywać.

Gość gość
p*****lnięta mamusia z dysmózgią pieluchową,tobie potrzebna jest kastracja.

Gość gość
autor bachor j****y niech matkę zapyta po co waliła sie z sąsiadami jak ojciec na noc do roboty chodził

Gość gość
gość wczoraj ja nie cierpię bachorów nie dość że śmierdzą to drą ryja. Marnują normalnym ludziom życie,życie bez nich jest cudowne. x bez bachorow nie byłoby normalnych ludzi