Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemww

gdzie na magisterke? pomóżcie

Polecane posty

Gość niewiemww

kończe studia 1 stopnia turystyki i rekreacji. na magistra chcę iść ale w innym kierunku, można tak ????????

Gość niewiemww
o jezu tylko pytam. po co od razu przeklinasz....

Gość gość
Pewnie, że można - a nawet jest to wskazane :) Można łączyć kierunki, dlatego studia sa II stopniowe. Może to wiązać się tylko z ewentualnymi różnicami programowymi (choć teraz coraz rzadko spotykane). Można np. skończyć ekonomię na studiach licencjackich a na magisterskich studiować administrację. Warto, aby wybrać kierunek zgodny z zainteresowaniami.

Witam! Można wygrać rok studiów magisterskich za darmo, ale i też bony zniżkowe o wartości 100zł na studia na uczelniach WSB. Wystarczy zarejestrować się na stronie konkursu i aktywnie zdobywać w nim punkty i liczyć na wygraną. Ale to nie wszystko. Można również skorzystać ze zniżki 1000zł na czesne i wpisowe. Wystarczy zapisać się na studia do 31 maja. Zapraszam serdecznie do szkół WSB! Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki __________________________ Online Ekspert WSB

Gość Jollla123
Panie Andrzeju,do kiedy trwa ten konkurs WSB?

Witam, Nie wiem, czy udało się komuś z Was wygrać w konkursie, dlatego pozwolę sobie podzielić się informacją o aktualnie trwającej promocji. Zapisując się na studia do 15 lipca, można zaoszczędzić aż 1000 zł. Po szczegóły zapraszam tutaj http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-ii-stopnia, a w razie pytań bądź wątpliwości, służę pomocą. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II stopnia

Gość gość
można iść w innym kierunku ale też nie całkiem innym, po ekonomii nie możesz iść na mgr z biologii itp

Gość NataliaMakow
W takich sytuacjach zazwyczaj po prostu trzeba zaliczyć różnicę programową :). Aktualnie również jestem na tym etapie tzn. kończę licencjat i planuję pójść na magistra, co więcej na magistra z podyplomówką aby nie tracić czasu. Jak to student nigdy nie mam go za wiele, a chce się uczyć i ogólnie piąć się w górę. Na UTH Chodkowskiej w Warszawie wprowadzili studia 2 w 1, sama ostatnio się o tym dowiedziałam i od razu stwierdziłam - "Tak, to jest dla mnie" :) Jestem na Stosunkach Międzynarodowych, a tam mogę pójść na Globalnego Menadżera. Naprawdę ciekawa sprawa, która mi jak najbardziej odpowiada. Planuję wyjechać, więc taki tryb - 5 zjazdów w ciągu 2 semestrów jest dla mnie idealny :)