Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanalady

czy on mnie zostawi

Polecane posty

Gość zdesperowanalady

jeśli zda sobie sprawę z tego, że jestem biedniejsza niż on? Jesteśmy ze sobą pół roku, i ciągle boję się poruszyć temat wakacji, bo on za pewne będzie chciał lecieć gdzieś poza Europę - Meksyk, Japonia, Indie... Mnie niestety nie stać na wycieczkę za 5-10 tys. Obawiam się, ze w koncu stwierdzi, ze powinien związać się z kimś bogatszym, z kimś na jego ''poziomie''. :(

Gość już wszystko wiem
jak taki dziany to niech ci zafunduje

Gość xvcvz
to by oznaczało, że facet jeszcze nie dorósł do związku z kobietą i na pewno Ciebie nie kocha

Gość Nutella :)
nie wiem czy cię zostawi, ale to kłopotliwe dla ciebie, że on jest bogatszy

Gość już wszystko wiem
tu nie chodzi o kocha, tylko czy zostawi

Gość zdesperowanalady
wolałabym, żeby wypowiadali się faceci. Czy będąc z kobietą biedniejszą, dużo biedniejszą (jestem 6 lat młodsza, jesteśmy na tym samym kierunku studiów - medycyna), facet w pewnym momencie stwierdzi, ze powinien związać się ze ''swoją''? :( Naprawdę jest mi z tym źle, a coraz częściej zaczyna poruszać temat wakacji, czuję się zażenowana, bo niesamowicie boję się o tym rozmawiać, boję się, że w końcu wyjdę żałośnie w jego oczach...

Gość parofffka
nie,nie zostawi no chyba,ze jestes glupia w co moge uwierzyc czytajac tego durnego posta bo wie ze rokujesz na bogaczke,w koncu studiujesz medycyne a skad on ma taki hajs?lekarze dorabiaja sie dopiero po 10 latach praktyki

Gość zdesperowanalady
Ma rodziców lekarzy, jest właściwie ustawiony.

Gość zdesperowanalady
Bardzo mi na nim zależy, kocham Go i po prostu boję się, że pieniądze nas w pewnym momencie poróżnią. Wiem, ze powinnam wcześniej to przemyśleć i nie wiązać się z facetem, przy którym nie czuję się do końca stabilnie, przy którym czuję się ''gorsza''. Każdego dnia mam te pieprzone obawy! Wchodzi mi to powoli na psychikę.

Gość kafeteria jest lepsza
Myślę, że Cię zostawi. ;]

Gość wedQEqs
EEETAM. A ILE MASZ LAT? masz prace? ile zaraiasz a ile on? moj fcaet zarabia 12 000 a ja 3 000 i jakos jestesmy razem:) wczenisje byl z laska ktora zarabiala 10 000 i jakos miedzy nimi sie skonczylo. wakacje ustalamy duzo przed bym zdarzyla zaoszczedzic i na pewnym poziomie, nie ma tez probemu by za mnie zaplacicl czy mi dorzucil ale ja nie chce:)

Gość zdesperowanalady
Mam 21 lat, jestem na 2 roku studiów, on właśnie w tym roku kończy studia. Nie wiem, chyba poważnie z nim porozmawiam na ten temat, najwyżej mi przyzna rację, że do siebie nie pasujemy. :(

Gość wedQEqs
napisalam ci jak jest u mnie. moj 12 tys a ja 3 tys i luz a mial laske co zarabia 10 tys. kasa nie gwarantuje milosci. kobieto przedzej cie rzuci za brak pewnosci siebie i marudzenie tak jak tu marudzisz.

Gość zdesperowanalady
Dzięki za pocieszenie. :)

Gość zdesperowanalady
To wynika z mojej niskiej samooceny po prostu. :(

Gość wedQEqs
to zmien to bo zpstawi cie przez to. wez wyluzuj. sama zaproponuje jakies wakacje niedrogie. zreszta jakbys sie zprezyla to bys z 1500 zl na wakacje zaoszczedzila. ogarnij sie.

Gość takie tam duperele nic więcej
Skoro miałby Cię zostawic z powodu kasy niech to zrobi zawczasu a nie po ślubie i dzieciach. A jak taki nadziany powinien zapłacic za was oboje i koniec tematu :)

Gość zdesperowanalady
Powinien, z grzeczności, ale ja bym nie chciała aby za mnie płacił, błędne koło, bo chciałabym z nim gdzieś polecieć, ale nie polecę, bo najzwyczajniej w świecie mnie nie stać. Będę siedzieć miesiąc w domu i czekać na niego, eh. Przeraża mnie perspektywa wakacji, serio, powinnam teraz się zająć egzaminami, a nie rozmyślaniem, czy facet mnie zostawi, bo nie mam kasy, tak niewyobrażalnie Go kocham, nigdy nie byłam tak zakochana i dla niego bym chyba bank okradła tylko po żeby się nie kompromitować swoją ''bidotą''. :(

Gość już wszystko wiem
ja na jego miejscu zostawiłabym cię od tej chwili, pani doktor