najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 23, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic dziwnego też bym był Napisano Maj 23, 2012 gdybym myślał, że jestem "najpiękniejszy na całym świecie" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 23, 2012 to jakos mało Cie chyba było, skoro tak szybko się skończyłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oreore 1 Napisano Maj 23, 2012 Cóż, musisz pogodzić się z konkurencją. :D Ciężko będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wataha 0 Napisano Maj 23, 2012 rozumiem cie brak kogos bliskiego wykancza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 23, 2012 nie, praca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oreore 1 Napisano Maj 23, 2012 Bawimy się w zgaduj-zgadulę ? I co dalej ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 23, 2012 odpowiedni relakS i wracasz do normy i formy...ale akurat tego musisz się tylko domyślać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 23, 2012 dla ciebei relaks = seks? [robi wielkei oczy] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamwpokojuniebieskatapete Napisano Maj 23, 2012 Teraz to seks jest wszystkim.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 23, 2012 nie tylko...ale łatwiej by ci było się zregenerować... [zamyka oczka i słucha sigur] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 23, 2012 sigur? ja nie wysysam mężczyzny jak baterii mam nad nimi litosć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wataha 0 Napisano Maj 23, 2012 rozumiem sex z 40 facetami ::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 23, 2012 wataha, innego nei uznaję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach