Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia7979

zazdrosny o przeszłość

Polecane posty

Gość już wszystko wiem
a z drugiej strony, kolejny trep, bierze babę z trójką dzieci i jest zazdrosny o tatusia. Co za ćwok!

Gość Doktór Potwór
Moim zdaniem sytuacja jest na wskroś patologiczna, z jednej strony mówi że 10 lat żyła w koszmarze, no ale do chuuja gdzie my żyjemy, przecież Polska to nie Arabia Saudyjska że jest przymus życia w koszmarze, można sie rozwieść, jest separacja. Co to za sranie w banie że była zmuszona żyć 10 lat w koszmarze, a dzieci to sie rodziły z niepokalanego poczęcia? Musiała być blisko z tym, jak to go nazwała "zerem". Ten nowy typ z kolei bardzo zakompleksiony skoro tak nie może przeboleć tego że ona miała kogoś wcześniej. Jakiś bardzo niepewny siebie, a skoro tak to zapewne on również jest niezrównoważony. PODSUMOWANIE: Ona sama przyciąga sobie bezwartościowych kolesi którzy jej fundują patologie. Musi to podświadomie lubić.

Gość już wszystko wiem
jak większość masochistycznych bab, co nie mogą żyć bez ogona

Gość ewcia7979
słuchajcie wy co tak nisko oceniacie kobiety!!!!!!!Wara od moich dzieci bo niepozwole wam ich obrażać przychówek to do bydła sie tyczy więc podejrzewam panowie wśród bydła było zawsze więc proponuje do korzeni powrócić i rozejrzeć sie bo z taką inteligencją i iq małe szanse na własny przychówek

Gość ewcia7979
szkoda że mamy takie nietolerancyjne społeczeństewo co znają tylko 2 kolory czarny i biały nic pomiędzy nimi żal ogromny

Gość już wszystko wiem
znajdź sobie porządnego faceta, a nie jakieś popłuczyny

Gość ewcia7979
czy ty czytasz co ja pisze już znalazłam i jest największym szczęściem na równi z moimi dziećmi ty pakujesz sie z buciorami w każdego życie czy tylko ja miałam tą przyjemność