Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??///?

czy lubicie owłosione klaty u faceta?

Polecane posty

Gość ??///?

?

Gość obojetne mi to za to nie
nie znosze ogolonych jaj i pach :O

Gość to byś mnie nie polubiła
oj :(

Gość morderstwonaplebanii
zasadniczo u pewnego faceta tak :P

Gość loco.loco
ale ja bym Cię polubiła :D

Gość weroszera
ja uwielbiam owlosionych facetow, no ale obecnie z tego co widze to coraz takich mniej ;/ nie wiem depiluja sie czy jak ? bylam ostatnio na silowni to kuwa tam co jeden pakerek gladki jak pupcia niemowlaka :D

Gość hjkliop6789
hmmmmmmmmmm.....yesssssssssssssssssss:)

Gość weroszera
te meskie dupeczki na pewno :D wiadomo geje z reguly sa metroseksualni :P i wielka wage przywiazuja do wygladu :)

Gość Jmgamp.m
ogolone to jak chłopaczki z damskimi hormonami,choc sa cioty którym wogóle nie rosna włosy na klacie,ale to kaleki

Gość Jmgamp.m
wolimy byc szympansami niz nieukami-kalekami-jusz hahaha

ja nie golę klaty bo potem będa rosły gubsze i dłuższe :O

Gość ggtree45
owłosiona, ale nie do przesady, nie lubię "dywanu" haha facet bez włosów na nogach, klacie, pod pachami, to sorry ale to nie facet

Gość Żmijowatości niepospolite
chłop powinien golić : jaja klatę pachy od czasu do czsu ryja :classic_cool:

Gość kuttafson
na nogach mam, pod pachami też ale na klacie mam mało i to mnie cieszy :)

Gość kikaaaaas
Żmijowatości niepospolite- popieram

Gość kuttafson
bez przesady zeby wszystko golić, jajka i twarz jak najbardziej ale pachy nogi czy klate to tylko geje napewno

a czym się różnią włosy pod pachami i tymi na jajach ? niczym chłop co nie goli łona, pach i klaty zasługuję na laskę która ma w majtach buszi nie goli nóg 🖐️

Gość kuttafson
bo kutas jest w majtkach a nie pod pachami

golisz kutasa a pach nie ? dziwnie, włosy kręcone ciemne i grube nie powinny mieć racji bytu :classic_cool:

ciemne i grube właśnie sie robią od golenia :)

taaaaaa:D a przed pierwszym ogoleniam to są cienkie i proste jak na głowie :D ależ bajacie wy małpy to pewnie też wolicie jak wasza kobieta ma full of busz ?

Gość dziunia123dziunia
hahahaha... Co za teksty. Ja jestem całkiem normalną kobietą i lubię naturalnych facetów. Bez kolczyków, bez farbowania włosów i z zarośniętą klatą, jeśli taką ma. Każdy niech się depiluje, jeśli ma na to ochotę. A jeśli nie, to nie. Po prostu dobierajmy sobie partnerów wg własnego gustu. Jedni lubią kiedy kobieta goli łono, a inni, kiedy nie. Podobnie jest z facetami. Jeżeli kobietę podnieca facet z włosami na klacie, niech sobie takiego poszuka i w drugą stronę. Ja tam lubię, gdy facet jest naturalny w stu procentach. Nawet lubię kilkudniowy zarost na twarzy. Ale jeśli ten czułby się lepiej depilując sobie pachy, czy też inne części ciała, to też by mi to pasowało, bo każdy powinien się dobrze czuć w swoim ciele. Kiedy spytałam mojego chłopaka, czy woli, gdy kobieta ma wydepilowane łono, odpowiedział, że mi nie powie, bo to ja mam się czuć dobrze, a on jeśli na prawdę mnie kocha, to akceptuje mnie taką, jaka jestem. Uważam za największy debilizm - depilowanie się dla faceta wbrew własnej woli. Jak im nie podoba się to, jakie jesteśmy, to niech poszuka takiej, która ma inne zasady i poglądy na ten temat:) Pozdrawiam:)

" Nawet lubię kilkudniowy zarost na twarzy" NA twarzy tak bo to męskie, ale inne części ciała maja byc gładkie. Ty kobieto wyżej, depilujesz się tam ? Ja się depilowalam od 15 r. ż zawsze dla siebie, bo wtedy cipa nie swędzi 🖐️

Gość dziunia123dziunia
Nie ma to znaczenia, czy się depiluję, czy nie. Bo to każdego indywidualna sprawa. Niech robi tak, by się dobrze czuł. Lubisz być wydepilowany, to się depiluj. Jak ktoś nie lubi, to niech się nie depiluje. i po problemie. Ludzie są różni. Kiedyś ludzie się nie depilowali. I powiem szczerze, że dla mnie depilacja u facetów kojarzy się z odmienną orientacją, ale to moje zdanie, Jednak gdyby mój chłopak się depilował, to by mi to nie przeszkadzało. Każdy ma własne upodobania. I powiem jeszcze, że z punktu widzenia lekarskiego, to depilacja narządów płciowych u kobiety jest niezdrowa. W ciąży wręcz nie powinno się depilować, choć kobiety raczej w czasie wizyty u ginekologa wolą być gładkie, ale prawda jest taka, że nie powinny.

Gość do dziunia123dziunia
a sama golisz lono?

Gość dziunia123dziunia
Tak - depiluję, ale ni krytykuję kobiet, które tego nie robią. Jeśli Ci się nie podobają niewydepilowane, to poszukaj takiej, która się depiluje, a tamta znajdzie swojego adoratora. A są tacy, którzy to lubią. Zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży nie depilowałam się wcale i to za nakazem lekarza. I jakoś nie czułam się wtedy brudna. Wystarczy dbać o higienę

pod pachami to koniecznie, zawsze tam jestem gładziutki :D