Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek i Kropka

To w tym wieku nie sprawiedliwe

Polecane posty

Gość Marek i Kropka
Mam normalny charakter ;o nie jestem jakimś dziwakiem czy smutasem

Gość ruda*justyna***
lubelskie, aktualnie jestem po maturze, zamierzam iść na studia do warszawy, albo poznania

Gość Marek i Kropka
Pytałem też o zainteresowania, tylko nie zmyślaj :p

Gość ruda*justyna***
ok. kocham czytać książki, romanse, biografie,kryminały (im mocniejsze tym lepsze) ;P ostatnio to niczym innym prócz nauki się nie interesowałam

Gość Marek i Kropka
A co chcesz studiować ?

Gość kugjij
Marek , bardzo chętnię Cię poznam:)

Gość ruda*justyna***
echhh co ja bym chciała, a z czym dam rade, to wiesz.... panicznie boje się fizy i tu problem bo, wszystkie kierunki które mnie interesują zawierają ją w swoim programie. koniec końców pewnie na jakieś zarządzanie

Gość Marek i Kropka
Czemu od razu wszyscy chcą mnie poznać :p ?

Gość ruda*justyna***
ja z dobrego serca, reszta pewnie chce mieć sponsora :D

Gość Marek i Kropka
Za młoda jesteś :D

Gość ruda*justyna***
to mi to teraz mówisz, jak ja się już napaliłam :D

Gość nie wszyscy nie
tylko 2 panny. Jakiś dziwny jesteś, niby ci zalezy na tym zeby kogos poznać, a jak ktos chce cie poznac to się robisz jakoś dziwacznie podejrzliwy.

Gość ruda*justyna***
marku w tym momencie moje serce krwawi przez ciebie

Gość kugjij
Moja propozycja aktualna :P mam 22 lata :P

Gość jmpqw3jpq23
bo to ty chłopie jestes facetem więc ty musisz zrobić pierwszy krok a nie sie dziwić że się kobiety nie interesuja tobą- wybacz ale tak to sobie mozes zczekać do usranego - co kobieta ma cie sama zaprosić na kawę, kolacje ?? Bez jaj koleś

Gość drenażysta
"No ale ja mam dużo znajomych w tym ok połowy koleżanek no ale pisałem że było ok najwyżej do trzeciego spotkania nie wiem czemu" Jeśli chcesz zacząć poważnie myśleć o poznaniu kobiety(kobiet) w celach erotycznych to zaprzestań koleżeńskich kontaktów z kobietami. Szkoda czasu i energii na takie pitu pitu z psiapsiółkami. Poziom koleżeństwa utrzymuj tylko w kontaktach zawodowych, żeby nie zostać pracowym odludkiem. Nie potrzebne Ci jałowe kontakty, które nie przybliżają Cię do celu jakim jest poznawanie kobiet. Jeśli idziesz na piwo, czy na kręgle, czy dokądkolwiek z kolegami to w tym czasie raczej nie poznajesz kobiet, a poznawanie nowych kobiet to jedyna droga do tego aby w końcu stworzyć erotyczną i emocjonalną relację z kobietą. Przestań być człowiekiem, który jest wypełniaczem cudzego, wolnego czasu i zajmij się sobą. Założę się, że niektórych znajomych mógłbyś w ogóle wykreślić nie tracąc nic, a zyskując dużo czasu na realizację swoich planów. Bez przewartościowania siebie nie ruszysz dalej w życiu osobistym - zwiększenie poziomu Twojego egoizmu i skupienie się na własnych potrzebach i pragnieniach to ratunek dla Ciebie. Przemyśl to dokładnie i zastanów się jakie korzyści masz ze swoich znajomych, jaką postawę i mentalność reprezentują w życiu i jakim mają wpływ na Ciebie.