Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KrzysioSbeks

Choroba ?

Polecane posty

Gość KrzysioSbeks

Mój problem polega na tym , że nic mi sie nie chce , nie widzę sensu życia , szukam odpowiedzi jak powstał świat , w nocy nie moge spac jak jest ciemno , musi byc zapalone światło , bo myśle ze ktos przyjdzie , wsadzi mi czipa pod skóre i bede kontrolowany przez kogoś , że przyjdą i bedą o mnie wszystko wiedzieć , mam odczucie , że rząd RP wie o mnie wszystko i boje sie , że mogą wszystko co ja wiem i widze codziennie oni tez wiedzą i moga wykorzystać , wszystko co robie na swoją korzyśc , np. chce zalozyc konto bankowe , ale sie boje , że ktoś nieokreslony , przeczyta mi w myslach moje hasło do konta bankowego i mi poprostu wypłacą kase dla siebie a ja pzostane z niczym , boje sie ludzi za każdym razem kiedy ide ulicą , mam wrażenie że wszyscy sie na mnie gapią i wszystko o mnie wiedza jak bym byl częscią jakiegoś eksperymentu jakbym byl kims na kim rząd RP a wyzej Stanów Zjednoczonjch na mnie ekperymentował , czuje ze mam w sobie czipa ale nie moge go znalezc , niby wiem że jest takie cos niemozliwe ale wto wieze i nie wiem co dalej robic , mógłbym o tym gadac godzinami bo mam duzo do opowiedzenia a tu tylko podstawa tego wszystkiego , chciałem sie juz ciąć ale sie troche boje bólu , ale codziennie jest tak samo , nie chce żyć niemmam motywacji do pracy , życia szkoły tym bardziej , jest coraz gorzej !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować