Gość KrzysioSbeks Napisano Maj 23, 2012 Mój problem polega na tym , że nic mi sie nie chce , nie widzę sensu życia , szukam odpowiedzi jak powstał świat , w nocy nie moge spac jak jest ciemno , musi byc zapalone światło , bo myśle ze ktos przyjdzie , wsadzi mi czipa pod skóre i bede kontrolowany przez kogoś , że przyjdą i bedą o mnie wszystko wiedzieć , mam odczucie , że rząd RP wie o mnie wszystko i boje sie , że mogą wszystko co ja wiem i widze codziennie oni tez wiedzą i moga wykorzystać , wszystko co robie na swoją korzyśc , np. chce zalozyc konto bankowe , ale sie boje , że ktoś nieokreslony , przeczyta mi w myslach moje hasło do konta bankowego i mi poprostu wypłacą kase dla siebie a ja pzostane z niczym , boje sie ludzi za każdym razem kiedy ide ulicą , mam wrażenie że wszyscy sie na mnie gapią i wszystko o mnie wiedza jak bym byl częscią jakiegoś eksperymentu jakbym byl kims na kim rząd RP a wyzej Stanów Zjednoczonjch na mnie ekperymentował , czuje ze mam w sobie czipa ale nie moge go znalezc , niby wiem że jest takie cos niemozliwe ale wto wieze i nie wiem co dalej robic , mógłbym o tym gadac godzinami bo mam duzo do opowiedzenia a tu tylko podstawa tego wszystkiego , chciałem sie juz ciąć ale sie troche boje bólu , ale codziennie jest tak samo , nie chce żyć niemmam motywacji do pracy , życia szkoły tym bardziej , jest coraz gorzej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach