Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilociara

depilacja mężczyzny

Polecane posty

Gość pilociara

jak namówić narzeczonego aby ogolił się w miejscu intymnym ? używałam już wielu argumentów ale nic nie podziałało bo on ciągle się tłumaczy tym że będzie go potem piec, szczypać itp itd

to powiedz że nie musi golić wystarczy że przytnie. poza tym po prostu nie liż mu penisa bo ma długie włosy bo wątpię aby on chciał ciebie lizać jakbyś miała kilkucentymetrowe włosy.

Gość PokerFace85
To raczej przekonanie, że będzie to zbyt "pedalskie" a nie obawa przed pieczeniem. Przecież nie musi golić wystarczy, że przytnie maszynką do strzyżenia włosów. Dużo facetów tak robi, włącznie ze mną.

Pedalskie jest golenie sie w miejsach Intymnych hahahah uwielbiam takie komentarze i pewnie facet bez kłaków nie jest facetem :)

A jak namówić ciebie żebyś zapuściła busz?

Gość ennnnnnnn
zgadzam się - owłosienie u faceta jest oznaką męskości, to testosteron, mozna przyciąc, ale robić z faceta babę? no ale co kto lubi, jak którać chce mieć zniewieściałego jej wybór

Facet ogolony jest zniewieściały? A kobieta już nie? Bredzisz.

Gość a bo ja wiem
kobieta może być kobieca, jak facet jest kobiecy, to.... hmmm

Gość lawa i magma
ja tez bylem przeciwny ale czego sie dla ukochanej nie robi:-)

Gość do Panów wyżej ho
zacznijcie sobie golić jeszcze nogi, wszytkie laski beda wasze

Łyse cipsko to kobiecość?

Gość do Panów wyżej ho
a ogolony penis to męskość?

Penis jak penis, ale jaja to powinny być naturalne. Znaczy we włosach, to znaczy powinny być zarośnięte. Busz i już. ; ]

Zniewiesciały, jeszcze lepszy komentarz :D w takim razie jestem zniewiesciały,,, masakra! :D

Gość do Panów wyżej ho
no właśnie, dlaczego wg niektórych są tylko dwa warianty - na łyso albo busz - czy nie ma czegoś pomiedzy?

Możliwości jest sporo. Można sobie jedno jajo wygolić na zero, drugie zostawić. A można zrobić pasek na obu. Po pasku włosów każde. Można też spleść warkocze. Ja wiem czy to " ładnie" wyglądałoby?

Gość hej Poznaniaak
właśnie dlatego dziewczyny mają teraz dylemat, czy lepiej być z takim tworem pólfacet/póldziewczyna, czy ze 100% dziewczyną

Gość Justinka278
bllllllllllleeeeeeeeeeeeeee wlochy fuuuuu moj maz naszczescie sam to robi nie musze go namawiac.. zreszta ja go tylkko ogladam mi sie taki podoba i on sie tez lepiej czuje jak mu sie busz nie poci.. panowie troche higieny teraz kazdy dba o depilacje tak samo jak mezczyzni chodza do kosmetyczki mamy 21 wiek!!

Gość hmmmmmmmm1
a nogi też depilujecie? niektórzy faceci mają takie kłaki, że fuuuuuj, a włosy na klacie? masakra

Mówicie co chcecie, ja będę zawsze broniła mężczyzn z zarostem! A wy możecie całe ciało ogolić na blachę, nawet brwi.

Gość hmmmmmmmm1
no właśnie proponuję panom golić na zero: okolice penisa, jaja, nogi, klatę, ręce, plecy (u niektórych), brwi pozostawiam do wyboru, ale włosy na głowie koniecznie, u mnie w klubie tylko tacy przychodzą