Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedziec o co chodzi

pomoze ktos zinterpretowac piosenke?

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=BEDr7Gtd_hE Tekst piosenki: Well it's true that we love one another I love Jack White like a little brother Well Holly I love you too but there's Just so much that I don't know about you Jack give me some money to pay my bills All the dough I give you Holly You been using on pain pills Jack will you call me if you're able? I got your phone number written In the back of my bible Jack I think your pulling my leg And I think maybe I better ask Meg Meg do you think Jack really loves me? You know, I don't care because Jack really bugs me Why don't you ask him now? Well I would Meg I really just don't know how Just say 'Jack , do you adore me?' Well I would Holly but love really bores me Well maybe we should just be friends I'm just kidding Holly You know that I'll love you 'til the end Well it's true that we love one another I love Jack White like a little brother Well Holly I love you too but there's Just so much that I don't know about you Holly give me some of your English lovin' If I did that Jack I'd have one in the oven Why don't you go off and just love yourself If I did that Holly there won't be anything Left for anybody else Jack it's too bad about the way you look You know I gave that horse a carrot So he'd break your foot Will the two of you cut it out And tell 'em what it's really all about Well it's true that we love one another I love Jack White like a little brother Well Holly I love you too but there's Just so much that I don't know about you i po polsku: Więc to prawda, że kochamy się nawzajem Kocham Jack'a White'a jak młodszego braciszka Więc Holly ja też Cię kocham, ale to Po prostu za dużo, że nie wiem nic o tobie Jack daj mi trochę pieniędzy na spłatę moich długów Cała forsa, którą Ci dałem, Holly Wydałaś na tabletki przeciwbólowe Jack zadzwonisz do mnie jak będziesz w stanie? Mam zapisany twój numer telefonu Z tyłu mojej biblii Jack myślę, że coś kręcisz I myślę że lepiej spytać Meg Meg myślisz że Jack naprawdę mnie kocha? Wiesz, mam to gdzieś bo Jack naprawdę mnie drażni Czemu nie spytasz go teraz? Chciałabym Meg Ale na prawdę nie wiem jak Po prostu powiedz 'Jack uwielbiasz mnie?' Więc, mógłbym Holly, ale miłość naprawdę mnie nudzi Więc może po prostu zostaniemy przyjaciółmi? Tylko żartuję Holly Wiesz, że będę Cię kochać do końca Więc to prawda, że kochamy się nawzajem Kocham Jack'a White'a jak młodszego braciszka Więc Holly ja też Cię kocham, ale to Po prostu za dużo, że nie wiem nic o tobie Holly daj mi trochę swojej angielskiej miłości Jeśli bym to zrobiła, chciałabym mieć jedno w piecu Czemu po prostu nie pójdziesz i nie pokochasz siebie? Jeśli bym to zrobił, Holly nie byłoby Niczego dla kogoś innego Jack to źle, że tak to widzisz Wiesz, dałam temu koniowi marchewkę Więc on może złamać Ci nogę Wyciąć tobie obie I powiedzieć o co tu naprawdę chodzi Więc to prawda, że kochamy się nawzajem Kocham Jack'a White'a jak młodszego braciszka Więc Holly ja też Cię kocham, ale to Po prostu za dużo, że nie wiem nic o tobie help ludziska :O

Gość przetoka nosowa
uuuuuu tu trzeba dobrego zioła:D denny psychopatyczny tekst:O

to może jest ktoś po zielu :D pliska :)

Gość nbmnmbmbnm
up