Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony ddd

jak ją potraktować?

Polecane posty

Gość zniesmaczony ddd

Witam, poznałem kiedyś niby fajną dziewczynę, za którą dał bym sobie kiedyś ręke uciąć i dziś bym k... nie mial ręki, poszło o to że sie pokłóciliśmy kiedys, i ona mnie wywaliła z pokoju krzycząć "wyjdz!!!" z nienawiścią w oczach, wczoraj napisała, że glupio , że się tak nasza znajomość skończyla itd, i czy się spotkamy, no i tu pytanie? jak ją potraktować, skoro teraz jej zal dupe scisna? Olać? Wygarnać co o niej myśle, czy jakas inna opcja?

Gość sławna uczona
po prostu z nią porozmawiaj, musiałeś ją wkurzyć zkoro sie tak zachowała, a wierz mi że mogła sie zachowac o wiele gorzej :p poza tym wina zawsze leży po obu stronach. jeśli Ci na niej zależy to c zemu macie konczyc znajomosc z powodu głupiej kłótni?

Gość zniesmaczony ddd
nie rozmawiamy od lutego, nawet "cześć" sobie nie mówimy, poza tym, ona chyba wtedy miała jakies humory, jezeli z nia bede rozmawiac mam jej powiedziec co o tym mysle, szczerze do bólu?

Gość ccccccrrrr
a to kiedyś to kiedy było

Gość zniesmaczony ddd
listopad- luty

Gość ccccccrrrr
3-4 miesiące cisza i udać, że nic się nie stało? nie rób tego, bo potraktuje cię następnym razem jeszcze gorzej jak jej będzie zależeć to się pogodzicie i tak

Gość zniesmaczony ddd
no właśnie, a chce byc szczery do bółu, pozatym, patzrec mi sie na nia jakos nie chce...

Gość ccccccrrrr
możesz jej powiedzieć (jeśli nie spierdooliłeś ty czegoś) że zabolało cię to i nie masz do nie zaufania i nie umiesz jej na razie wybaczyć

Gość xcvcbdfbfggfb
Jeśli patrzeć Ci się na nią nawet nie chce, to nie rozmawiaj. Sprawa jest prosta. chyba, że chodzi Ci tylko o to, by wygarnąć jej co myślisz i uświadomić jej, że w tedy po prostu przegrała sprawę.

Gość zniesmaczony ddd
korci mnie zeby jej wygarnac, ale mysle ze jak ja oleje to tez bedzie dobrze, nie jestem nikim kogo mozna popychac jak sie niema humoru

Gość ccccccrrrr
jak ci na niej nie zależy to się nie odzywaj, a jak zależy to powiedz to co wyżej napisałem