Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam serdecznie współżyłam z facetem, nie doszło do wytrysku stosunek przerwany. Następnie dostałam okres był on bardzo obfity, ja mam bardzo lekkie okresy. Trwał też około 7-8 dni a ja zwykle mam max 6 i to na koniec bardzo lekkie. Krew była ciemna tylko możliwe że po prostu było jej bardzo dużo, ciemno czerwona. Do tego dochodzą skrzepy, resztki złuszczonej macicy jak myślę. Nie współżyłam od dłuższego czasu i miałam taka sytuację po pierwszym stosunku. Jak myślicie, czy tutaj zadziałał mój organizm i po prostu przygotował się na zajście w ciążę a tu nic nie wyszło ? Czy może to poronienie samoistne? Czy tego typu objawy wykluczają ciążę. Zrobiłam 2 testy ciążowe obydwa wyszły negatywnie. Tamta sytuacja z tym okresem miała miejsce w marcu(początek) czyli jakieś 2 miesiące temu. Robiłam parę dni temu test i również wyszedł negatywnie. Kreska była bardzo wyraźna. Myślę że po takim czasie test dał by mi dobry wynik z względu na odpowiednie stężenie HCg Od tego czasu dostałam okres w normalnym czasie ale już normalny tzn nie taki długi krew była czerwona, i trwało to ok 5-6 dni.

Dla Twojego organizmu to szok, sama mówisz ze dawno nie współżyłaś tak więc organizm inaczej zareagował na bodziec jakim jest seks w tym przypadku, nie masz o co się martwić, wszystko się unormuje po prostu taka natura Twojego organizmu.