Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapytasię

Lokomotiv czy dać synowi 1-szy raz

Polecane posty

Gość matkapytasię

Syn wyjeżdża na wycieczkę i chciałabym mu podać lek , aby go w autobusie nie mdliło tylko ,że nigdy wcześniej nie dawałam mu ,a zdarzało się ze niekiedy źle się czuje podczas jazdy. A jak czytałam opinie po lokomotivie można żle się czuć.

moja bierze lokomotiv na dłuższe wyprawy jak była mała brała syrop a teraz tabletki i działają bez zastrzeżeń i dobrze się po nich czuje a ile syn ma? moja w syropie pierwszy raz dostała jak miała coś 2,5 roku

Lepiej dać wcześniej. Jeżeli dziecku już zrobi się niedobrze, to wtedy jest za późno. To nie aviomarin i nie ma takich efektów ubocznych, ale nie zawsze pomaga.

Lepiej dać wcześniej. Jeżeli dziecku już zrobi się niedobrze, to wtedy jest za późno. To nie aviomarin i nie ma takich efektów ubocznych, ale nie zawsze pomaga.

Gość matkapytasię
tylko takie preparaty się daje przed podróżą , a jak będzie w czasie podróży źle się czuł to można dać.Boję się jak może zareagować na imbir. Może mały test zrobić w domu dam mu i zobacze jak się czuje.

lokomotiv nie działa, jeśli nie moze jeździć to tylko aviomarin

Gość hmmmh
można go dać przed podróżą i w trakcie, bo przetestowałam i działa tak samo czasem dam przed podróżą i nie zadziała a czasem jak dziecku robi się źle i szybko przechodzi. Jeżeli to starsze dziecko daj coś mocniejszego, bo to pewne nie jest :)

Gość matkapytasię
Generalnie dużo jeździ samochodem i przeważnie nic mu nie jest , ale niekiedy robi mu się niedobrze ,boli głowa. Syn ma 10 lat i właśnie nie chciałabym aby na wycieczce coś mu się przydarzyło.

Gość matkapytasię
jak długo jedziemy to zdarza się , że wymiotuje, ale jak był młodszy w ogóle nic mu nie było tylko gdzieś od 2 lat tak a teraz wycieczka stres.

Gość hmmmh
Mojej wymioty zaczęły się jak zmieniliśmy fotelik z 9-18 kg, który był półleżący na taki od 15 kg i siedziała bardziej pionowo. Poradź dziecku by siadało z przodu najlepiej na 1 miejscach, tam mniejsze szanse są, że się źle poczuje. Z tyłu mocniej "buja". Poza tym zajęty kolegami może wcale nie odczuć jazdy.

aha no to ma lekką chorobę lokomocyjną, bo mój to po 10 km to już haftuje, tylko na mojego lokomotivy i inne cuda nie działają

o tak moze siedzieć na samym przodzie i nie patrzeć na boki, bo błędnik tak działa, nie jeśc w drodze, pić wodę

Gość OlkaL8553
Używaliście leku co się nazywa Lokomotiv? No bo wyszukiwałam danych dotyczących tego preparatu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, są dostępne jakieś zamienniki? Tu przeczytałam trochę danych o Lokomotiv: http://www.listalekow.pl/lokomotiv/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się rozczarować i wydać bezsensownie pieniążki, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.