Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewfwefwefewff

Dlaczego wiele facetów tak ma ,ze po jakimś czasie kobiety im sie nudza?

Polecane posty

Gość ewewfwefwefewff

Nie ważne nawet jak ta kobieta wyglada itd ( choc jak jest zadbana i ładna to może mniejsza szansa ,ale i tak bywa ,ze sie nia nudza) jak maja ja na codzien np ,albo przez lata to wola poszukac czegos nowego może nie kazdy taki jest ale czesto sie tak zdarza

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
standardowa procedura

to normalne. jeslibyś codziennie jadla tego samego pysznego, najlepszego i najdroższego ze wszystkich na rynku lodów...ale jednak dzień w dzień tego samego to nie skusilabyś się w koncu na innego loda nawet gorszego,, tańszego i mniej smacznego? ale innego w smaku?::classic_cool:

Czemu facetow? Wiele osob sie nudzi i nie potrafi pracowac nad zwiazkiem

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Pewnie jakiś facet się nią znudził

Gość LEKARZ PARANOIKA
bo jak nudna kobieta to sie udzi facetowi , co za nieprzemyslane pytanie !

Gość LEKARZ PARANOIKA
Tym razem to znowu ja + ban x2 to normalne. jeslibyś codziennie jadla tego samego pysznego, najlepszego i najdroższego ze wszystkich na rynku lodów...ale jednak dzień w dzień tego samego to nie skusilabyś się w koncu na innego loda nawet gorszego,, tańszego i mniej smacznego? ale innego w smaku? ----------- bzdura chleb na przykład nigdy sie nie znudzi .

Gość LEKARZ PARANOIKA
a to ze sie ma ochote na cos innego , to inna bajka ! :) dobra bółeczka jest swietną , kajzerka tak samo , o WZ-kach nie wspomne , pączkach , eklerkach itd.

Tym razem to znowu ja + ban x2 - ale kobieta, w odroznieniu do lodow, nigdy nie jest taka sama :)

Gość siemastary
Ja mam piękną kobietę, w ogóle się nie kłócimy między nami jest super a mi się już nudzi. Tydzień temu poderwałem fajną dziewczynę, zastanawiam się czy do niej nie zadzwonić

tak smao jak woda sie nie znudzi człowiekowi i tlen wedle twej teorii:D chodzi ogolnie o to ze czlowiek jak ma dzien w dzien to samo nieważne co to jest czy jedzenie, praca cyz kobieta to się poprostu nudzi chocby obiektywnie nie wiadoo jak zajebiste to bylo...to jednak i tak jest chęc odmiany ale czy się te mysli wprowadza w życie to juz inna para kaloszy. jedyne co mi przychodzi do glowy w kontekscie związków remedium na znudzenie i tego typu mysli jest cigle ewoluowanie i urozmaicanie relacji partnerskich

" 09:35 [zgłoś do usunięcia] Calluna79 Tym razem to znowu ja + ban x2 - ale kobieta, w odroznieniu do lodow, nigdy nie jest taka sama " tylko się tobie tak wydaje:) bo gdy zwiazek trwa dluzej i już się zna na wylot to ta kobieta dla faceta jest juz dzieńw dzień taka sama...

Gość mb mnb mnb
dokładnie jak woda i tlen , kobieta jak tu napisano w kesti ktorej ty nie ogarniasz bo to co piszesz w kwesti chleba o tym swiadczy nigdy nie jest taka sama , ma inną fryzurę , , kolor , jest inaczej ubrana itd. to masz ów wspomniany przez ciebie wkład na chleb , w postaci masła , i szyneczki :) tu chodzi o coś innego , o to jak kobieta smakuje ! a jak by kobieta sie nie zmieniła , to smakowac dane bedzie zawsze tak samo .

Gość mb mnb mnb
no i co z tego , ze taka sama ? ja mam i zone i kochanke od bardzo wielu lat ta sama , kochanka mi sie nie znudziła i samkuje ciagle tak samo wysmienicie i nie ze dlatego , iz widujemy sie co jakis czas , widujemy sie conajmniej 4 razy w tygodniu .

Gość siemastary
rozumiem że żona nie wie o kochance. nie wymiękasz psychicznie ? nie miałeś wpadek ?

Gość mb mnb mnb
Tym razem to znowu ja + ban x2 t to ze czlowiek jak ma dzien w dzien to samo nieważne co to jest czy jedzenie, praca znowu pudło , to ze ty tak masz nie znaczy ze kazdy ma prace ktra by zmienił choc na chwile , ja swej nie zmienił bym ... i bardzo ja lubię .

Gość mb mnb mnb
zona wie o kochance , ja nie jestem kłamca , oszustem itd. choc pewnie cacy tez nie jestem skoro mam kochanke , dzieci tez wiedzą .

Gość lpokn itf o
samochody też szybko się nudzą

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
I co może żonka jest dumna, że ma takiego wspaniałego męża?

Gość mb mnb mnb
zalezy jak dla kogo - swego czasu swój samochód sprzedawałem z wielkim zalem , gdyby mnie wtedy bylo stac na utrzymanie go jako kolejnego i miał bym go gdzie trzymac , w zyciu bym go nie sprzedał , bo to nie była kewstia znudzenia sie nim , kazdy jest inny i kazdy ma inaczej w kwesti samochodów - są samochody tzw. zabytkowe , maja swą wartosc i z natury posiadaczowi takiego sie on nie nudzi

Gość 123456zglos sie
I co może żonka jest dumna, że ma takiego wspaniałego męża?

Gość mb mnb mnb
zalezy jak dla kogo - swego czasu swój samochód sprzedawałem z wielkim zalem , gdyby mnie wtedy bylo stac na utrzymanie go jako kolejnego i miał bym go gdzie trzymac , w zyciu bym go nie sprzedał , bo to nie była kewstia znudzenia sie nim , kazdy jest inny i kazdy ma inaczej w kwesti samochodów - są samochody tzw. zabytkowe , maja swą wartosc i z natury posiadaczowi takiego sie on nie nudzi

Gość mb mnb mnb

ja akurat tak nie mam. bylem w zwiazku 5 lat i mi sie dziewczyna nie znudziła. nie myslalem intensuywnie o szukaniu kogos innego podrywnaiu itd ...teraz jestem w zwiazku podnad 2 lata i jest tak samo ale to dlateog że mi się ogólnie wszystko nudzi pozniej...:D nawet jakaś głupia gra komputerowa, zespol muzyczny czy autor ksiązek...moge gracz/słuchać./czytać ciągle to samo w kółko bardzo długo... ale mam kumpla któemu np gry/muzyka/ksiązki jednego autor nudza się baaaaaaaaaaaaaaardzo szybko:D i takiego ktory np hobby ,zainteresowania zmiania szybko od rzu mu sie nudzi. wiec to kwestia indywidualna ale porównaniu kobiety a konkretnie partnera do np potrawy ktora sie je dzien w dzien nie jest takie chybione. potwierdzają to chocby wpisy ludzi tu pizacych. jeslity mas zpróg znudzenia bardziej w czasie oddalony to ty tak masz. ale np za rok moze ci sie ta kobieta/praca znudzić:D

żona i dzieci wiedza ze mas zkochanke?:D lol. ta żona to ma jakiś szacunek do siebie czy nie bardzo?🖐️ z reszt apewnie tez ma kochanka a z toba jest dla kasy/wygody i by dzieci mialy pełną rodzinkę... czyli klasyczny powód trwania wielu malzeńśtw