Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oceńcie proszę

Normalne zachowanie ginekologa czy nietakt?

Polecane posty

Gość oceńcie proszę

Byłam u nowego ginekologa. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że zadawał mi dziwne pytania. Depiluję miejsca intymne, doktor spojrzał i pyta "po co pani to robi"? No zatkało mnie, nikt wcześniej nie komentował tego, to moja i partnera sprawa. W trakcie badania spytal mnie jeszcze, czy szczytuję w trakcie stosunków :O Wasi lekarze też wam zadają takie pytania, czy to normalne?

Gość ijjj
a co go to obchodzi? takie pytania o szczytowanie itp. moze zadawac seksuolog, a nie ginekolog... wiecej bym do niego nie poszla

Gość Uroczy Roman
i co ? Zdrowa jesteś ?

Gość Mamuśka007
Dziwny jakiś. Ja bym do niego nie chodziła.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakis nienormalny, wiecej bym do niego nie poszła, zwykły cham

Gość niektórzy ginekolodzy nie pole
polecają depilacji, jako naturalnej ochrony, wiec to jakoś jeszcze bym zrozumiała moze ale pytanie o szczytowanie? dziwny jakiś

Gość vertopola
ja się z czymś takim nie spotkałam, raz tylko z głupim uśmieszkiem ginekolożki, bo ja tylko podgalam pachwiny...no ale zdarzają się i tacy i niekoniecznie od razu to są jacyś zboczeńcy, tylko tacy, co za dużo gadają i nie maja umiaru...

Gość dziiwny!!
PFFF na cholere mu wiedziec ytakie rzeczy - nietakt !

Gość oceńcie proszę
To był lekarz na oko w wieku około 50 lat. Tłumaczył, że nie ma sie co krępować, że to przecież ważna sprawa, jeżeli mam jakieś problemy to on mi pomoże. Powiedziałam, że wszystko w porzadku i temat zakoćzyliśmy. Ale tak zażenowana to chyba nigdy nie byłam, z tego co piszecie to jednak normalne nie jest :O

Gość Mamuśka007
Mnie lekarz nigdy nie pytał o orgazm. Nigdy też nie komentował tego, że się golę, a chodziłam do kilku ginekologów. A z tego co mówiła mi znajoma położna, to dziś większość kobiet jest tam wygolona, więc pan doktor jakiś niedzisiejszy.

Gość stary zwyrol!!!
idz do niego raz jeszcze i powiedz mu ze nie szczytujesz jak masz nieogolona cipke dlatego ja golisz:) a powaznie nie jest to normalne pytanie zadane tak z "dupy" w trakcie badania.

Gość Bxbdh
Kurde gdyby mnie I cos takie go spytał to bym zaraz powiedziała ze co go to obchodzi jestem z reguły osoba wybuchowa i pewnie bym wyszła no sorry

Gość hmmmhmmmm
Tak na logikę to ginekolog zajmuje się przecież całym narządem rodnym, jak są problemy z orgazmem to też dotyczy jego specjalizacji. Tak myślę.

Gość czytam bo lubię
Depilacja dlatego, że nie powinno się zdaniem lekarzy depilować bo to naturalna ochrona, a szczytowanie odnosi się do jajników, czasem bolące i napuchniete robia się właśnie po szczytowaniu. Szczytowanie wpływa tez na wiele innych rzeczy poczytaj sobie, może to odnosi się do jakiś Twoich problemów. Moj lekarz, z którym znam się b dobrze tez zadawal mi o to pytanie.

Gość acadalfoooooooooooo
A pytanie o współżycie też jest dla Was krępujące, no litości, toz to podstawowe pytania, każdy dobry lekarz je zadaje...

bez przesady! jakis dziwny. o współżycie tak moze pytac ale nie o szczytowanie!!!

Gość zelazny karzel
Pytania moze sa ok,ale dziwnie zadane. Ja bym nie miala zastrzezen,gdyby gin mi powiedzial 'z medycznego punktu widzenia lepiej zostawiac wlosy lonowe'. a co czlowiek na odpowiedziec na pytanie 'po co pani to robi'?. Zeby sie kupa nie kleila na wlosch? zeby mi nie bylo goraco w pipe?zeby chlop nie rzygal wlosami w czasie mi.ety? Co do orgazmow -spytalabym po prostu,dlaczego o to pyta. jesli by mi powiedzial,ze opuchniete jajniki czy inny zdrowy powod ,to jak najbardziej moge odpowiedziec. ale nie mam ochoty bawic aie w gierki w doktorka z jakims zboczkiem,ktory wykorzystuje oniesmielenie pacjentki

Gość taktojest w większościii
Bo większość ginów -panów to zboki. I niech mi nikt nie pisze,że lekarz jak każdy inny-wystarczy pogadać z panami z medycznej, którzy wybierają ginekologie jako specjalizacje i zapytać o pobudki, jakimi się kierują przy tym wyborze:D Facet to facet a to ,że przebrany w fartuch i widzi wiele cip.k w życiu nie przeszkadza mu w jaraniu się młodymi ładnymi pacjentkami.

Gość bxc
co do wlosow to moja ginka raz powiedziala mi ze nie powinnam golic bo przez to czesto lapie infekcje. nie przejelam sie tym i robie to dalej :P a szczytowanie? dziwne pytanie

Gość zelazny karzel
Ja nie wiem,czy mpj.ginekolog sie podnieca golymi pacjentkami,wiem tylko,ze w stosunku do.mnie jest zawsze bardzo taktowny i profesjonalny. nie ma opcji,zeby wyskoczyl z podobnym tekstem i wprawial mnie w zaklopotanie

Gość jhe
A co powiecie na badanie wydzieliny z pochwy? Koleżanka mi opowidała, że poniewaz miała dni niepłodne to była sucha i lekarz ją musiał trochę popieścić, żeby mógł cos pobrać do badania. Nie chce mi się w to wierzyć.

Gość menoo
tak ją popieścił ,że aż mu się cały w niej zmieścił...ciekawe czy miała wizyte gratis za to ...

Gość zelazny karzel
Haha popiesci ;) ja bym go kurwa mac popiezcila ze by sie nogami nakryl. Eh boze boze,lekarze w polsce to naprawde maja raj. jakby niemiecki lekarz popiescil pacjentke,to by to byl koniec jego lekarskiej kariery