Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skorpionek20

tak sie zastanawiam

Polecane posty

Bo wiele na ten temat czytalam ale kazdy ma inne zdanie na ten temat. zabezpieczalam sie plastrami przez prawie 2 miesiace niestety mialam efekty uboczne i musialam ostawic. plastry odstawilam tydzien po okresie po odstawieniu plastrow tydzien po znow dostalam okres byl obfity i trwal 5-6 dni ( ogolnie cykl mam nie regularny) kochalam sie z moim partnerem 1 lub 2 dzien po okresie i zakonczyl we mnie. jest mozliwosc ze zajde w ciaze ? i jaki czas od tego moge dostac jakies pierwsze objawy ? byla bym zadowolna jezeli okazalo by sie ze jest mozliwosc zajscia lecz obawiam sie ze szanse sa minimalne. Prosze o odpowiedz na moje pytanie poniewaz jest jeszcze za wczesnie na test bo dzisiaj bedzie 4 dnien od stosunku .. z gory bardzo pania dziekuje :)

chcialabym tez dodac ze mam dziwne bole podbrzusza i dziwne piersi takie nabrzmiale lekko sie robia :)

Ja zaszłam w ciążę dzien po okresie. Wiec wszystko jest możliwe że jesteś w ciąży. najlepiej zrób w laboratorium wynik z krwi wtedy będziesz wiedziała czy to ciąża

ahha dziekuje za odpowiedz a jeszcze chcialam sie dowiedziec kiedy moge isc zrobic takie badanie ? po jakim czasie czy po 5 dniach wykryje cos ?