Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amciamamcia

prezent na dziń dziecka

Polecane posty

Witam Chciałam sie poradzić co kupić mojej małej chrześnicy która ma niecałe 4 lata na dziń dzicka czy uważacie ze mogła by być taka tablica do pisania rysowania. Wydaje mi sie kreatywnym prezentem rozwijającym umiejętność plastyczne. Koleżanka kiedyś kupowała w takim sklepie internetowym huśtawkę dla syna i była zadowolona http://korniczek.pl/ Czy ktoś z was może coś doradzić polecić czy ten sklep jest rzetelny zależy mi na czasie.

Gość iśka__
Dla dziecka, które lubi rysować kupiłabym raczej jakieś fajne gadżety, które sprawiają, że rysowanie jest ciekawsze. Nie jestem na bieżąco, ale jak byłam gdzieś pod koniec podstawówki, więc lata temu, wchodziły takie plastikowe paletki z kółeczkami o różnych zakonczeniach. wkładało się w to długpis i obracało, wychdziły gwiazdki. Teraz na pewno też jest pełno takich rzeczy - moim zdaniem tablica, to nic ciekawego...

Tablica może i tak, z zestawem zmywalnych pisaków. Tyle, że dziecku może się dość szybko znudzić..Może jeśli lubi rysować, taki zestaw w, którym są różne farby, kredki, flamastry? Jak byłam mała, dostałam takie coś od chrzestnej, a że też lubiłam rysować bardzo mi się spodobał taki prezent ;) Niby prosty, bez "bajerów", ale uwierz mi, ze szybko te kredki zużywałam i miałam dużo różnych materiałów do wykorzystania z czego byłam bardzo zadowolona :)

Gość Agata43a
Plastopianka będzie świetnym prezentem! :) Moja córa jest w tym samym wieku i kocha lepić różne rzeczy. Taka plastopianka ma to do siebie, że nie wysycha, więc można się nią bawić w nieskończoność. Dużym plusem jest również cena - kosztuje około 15 zł, a sprawia wiele frajdy, więc to naprawdę dobry pomysł na prezent :) Wklejam też link, gdzie można ją kupić: http://szkolnis.pl/dla_dziewczynek