Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym lepiej slodzic

zamiast cukrem

Polecane posty

Gość czym lepiej slodzic

fruktoza czy brązowym, trzcinowym cukrem? ktore jest lepsze wg was.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic
kakori maja tyle samo a nie chce uzywac bialego cukru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic
ktory i tak jest w roznych produktach juz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann
Jest też stevia, ale średnio smakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic
wiem ze jest i mi nie smakuje kionkretnie chodzi mi o 1 z tych 2 produktow co wymieniłam, np do slodzenia kawy lub pieczenia cisat do innych rzeczy nie uzywam slodzenia, a slodzika nie trawie juz:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic
chce zaraz upiec szarlotke i nie wiem co lepiej dodac ; podpowiedzccie a moz eto obojetnie i raz uzywac tego a 2 raz drugiego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann
http://szczuplejsza.pl/niezdrowa-ywno/64/133-brzowy-cukier-.html Tu jest napisane, że brązowy niewiele różni się od białego. "Czym jest brązowy cukier? Brązowy cukier, sprzedawany w hipermarketach to nic innego jak tylko cukier biały z dodatkiem melasy. Jest ona dodawana w celu uzyskania odpowiedniego smaku i barwy."

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann
Nie chce mi się szukać więcej :) Smacznej szarlotki życzę :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic
dziękuje wam :):) wlasnie chodzilo mi o trzcinowy lub fruktoze dalam ten trzcinowy do wypieku mam nadzieje ze bedzie smaczna :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a b,c,d
miod, syrop klonowy , stevia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×