Milagros30 0 Napisano 24 Marzec Partner ma oddzielną sypialnie, ja ma z dwójką małych dzieci, widzę prawie codziennie jak niesie spermę nad ranem w rękach. Brzydzę się nim, nasze zbliżenia raz w miesiącu. Czy to koniec związku, jesteśmy razem 12 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 26 Marzec Dnia 24.03.2026 o 21:38, Milagros30 napisał: Partner ma oddzielną sypialnie, ja ma z dwójką małych dzieci, widzę prawie codziennie jak niesie spermę nad ranem w rękach. Brzydzę się nim, nasze zbliżenia raz w miesiącu. Czy to koniec związku, jesteśmy razem 12 lat. Prowokacja jaka żona taki mężu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano 30 Marzec Dnia 26.03.2026 o 02:42, Fifofa napisał: Prowokacja jaka żona taki mężu. Dlaczego prowokacja? Nie zdarzyło ci się nieść spermy na ręku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 30 Marzec 16 minut temu, sv7 napisał: Dlaczego prowokacja? Nie zdarzyło ci się nieść spermy na ręku? Nie nigdy żona powinna dbać o męża aby tak nie robił. Każdy swoje ona sobie on sobie zupkę skrobie. Cześć. Jaki mężu taka żona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano 30 Marzec 12 godzin temu, Fifofa napisał: Nie nigdy żona powinna dbać o męża aby tak nie robił. Każdy swoje ona sobie on sobie zupkę skrobie. Cześć. Jaki mężu taka żona. Ooo, patrz! Myślałam, że w pracy jesteś! Cześć, cześć. Jest teoria taka, która mówi że porządna kobieta nie pozwala chodzić mężczyźnie z pustymi jajcami. Może i tak, bo wtedy chłop nie szaleje i nie szuka wrażeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 1 Kwiecień A czemu wyprowadziłaś się do dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 212 Napisano 2 Kwiecień 12 godzin temu, parabataii napisał: A czemu wyprowadziłaś się do dzieci? Nie wiesz? Właśnie po to by nie musieć spać z mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 2 Kwiecień 1 godzinę temu, taka_pokraka napisał: Nie wiesz? Właśnie po to by nie musieć spać z mężem. A czemu nie chciała spać z mężem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 212 Napisano 2 Kwiecień 12 minut temu, parabataii napisał: A czemu nie chciała spać z mężem? O to trzeba by zapytać autorki, ja mogę tylko zgadywać. Prawdopodobnie po urodzeniu dzieci jest zarobiona, a facet zamiast jej pomoc oczekuje jeszcze obrabiania go w łóżku, wiec jej libido spada na łeb i szyje. Zamiast rozmawiać i poprawić co jest źle woli zasłonić się dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 2 Kwiecień Brzydzi się nim i się nie dziwię opisuje jak jakiegoś specimena z laboratorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 3 Kwiecień Szkoda że autorki nie ma. Bo w sumie jestem ciekawa czemu uciekła z sypialni i w sumie nie mniej ciekawa, gdzie i po co on dzień w dzień tą spermę tak tacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano 4 Kwiecień 23 godziny temu, parabataii napisał: Szkoda że autorki nie ma. Bo w sumie jestem ciekawa czemu uciekła z sypialni i w sumie nie mniej ciekawa, gdzie i po co on dzień w dzień tą spermę tak tacha. Może to Żyd, że śpi oddzielnie a w sypialni dwa łóżka się nie mieszczą to znalazł sobie kącik samotny i tam dzierży nasienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 4 Kwiecień 11 godzin temu, sv7 napisał: Może to Żyd, że śpi oddzielnie a w sypialni dwa łóżka się nie mieszczą to znalazł sobie kącik samotny i tam dzierży nasienie. Skoro Żyd to może na handel, ale to w jakimś słoiku by tachał a nie w rękach z drugiej strony może autorka użyła skrótu myślowego i on w rękach tachał słój a w nim towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 53 Napisano 6 Kwiecień Różnie to bywa. My też mamy osobne sypialnie bo mąż chrapie,poza tym ogląda do późna TV i jak o godz. 1 czy 2 w nocy wchodził do sypialni to ja się budziłam i długo nie mogłam zasnąć.Dlatego mąż sam postanowił,że będzie spał w salonie.Zbliżenua są w ciągu dnia,2-3 razy w tygodniu.I tak od 20 lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 190 Napisano 7 Kwiecień 12 lat to i tak niezły staż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano 8 Kwiecień Dnia 7.04.2026 o 06:09, Get Оut napisał: 12 lat to i tak niezły staż. Trzeba ci być niewidocznym na erotycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano 8 Kwiecień Dnia 4.04.2026 o 08:47, parabataii napisał: Skoro Żyd to może na handel, ale to w jakimś słoiku by tachał a nie w rękach z drugiej strony może autorka użyła skrótu myślowego i on w rękach tachał słój a w nim towar Tak czy owak sprawa podejrzana i nie dopytuję. Nie wchodzę głębiej w temat bo się zapędzę w dedukcji. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 190 Napisano 10 Kwiecień Dnia 8.04.2026 o 13:30, sv7 napisał: Trzeba ci być niewidocznym na erotycznym. Bo ściągnę za sobą tych z obsesją na moim punkcie , a to bardzo możliwe nawet jak potrzebuje postoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień Dnia 3.04.2026 o 22:15, parabataii napisał: Szkoda że autorki nie ma. Bo w sumie jestem ciekawa czemu uciekła z sypialni i w sumie nie mniej ciekawa, gdzie i po co on dzień w dzień tą spermę tak tacha. Pewnie lubi sie bawić czymś śliskim i lepkim a w sklepie ciężko kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień Dnia 7.04.2026 o 19:09, Get Оut napisał: 12 lat to i tak niezły staż. Tak ale taki autorka średnio zadowolona z tego stażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 10 Kwiecień 16 minut temu, Onaaaa napisał: Pewnie lubi sie bawić czymś śliskim i lepkim a w sklepie ciężko kupić Eee w Mrówce coś by znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień 2 minuty temu, parabataii napisał: Eee w Mrówce coś by znalazł Ale tutaj w domu ma za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 190 Napisano 10 Kwiecień 35 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale taki autorka średnio zadowolona z tego stażu Bo nieuświadomiona, że inne mają krótszy staż i mogą być w gorszym położeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 190 Napisano 10 Kwiecień 18 minut temu, Onaaaa napisał: Ale tutaj w domu ma za darmo Jak coś jest za darmo , to zwykle są ukryte koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 176 Napisano 10 Kwiecień 19 minut temu, Onaaaa napisał: Ale tutaj w domu ma za darmo No niby tak, ale pewną robotę i tak wykonać musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień 3 minuty temu, Get Оut napisał: Bo nieuświadomiona, że inne mają krótszy staż i mogą być w gorszym położeniu. Zawsze może być jeszcze gorzej niby racja więc nuech sie cieszy z tego co ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień 3 minuty temu, Get Оut napisał: Jak coś jest za darmo , to zwykle są ukryte koszta. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tych kosztów tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 10 Kwiecień 2 minuty temu, parabataii napisał: No niby tak, ale pewną robotę i tak wykonać musi. Zależy jak długo musi pracować bo może rzeczywiście prościej iść do mrowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 10 Kwiecień 8 minut temu, parabataii napisał: No niby tak, ale pewną robotę i tak wykonać musi. 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zależy jak długo musi pracować bo może rzeczywiście prościej iść do mrowki Hejka, pokaźcie stópki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 190 Napisano 10 Kwiecień 5 minut temu, Onaaaa napisał: Zawsze może być jeszcze gorzej niby racja więc nuech sie cieszy z tego co ma O to to i zaczynasz gadać jak ja , a to zwiastuje połączenie w jedną konstrukcje dość mocarną. Jadłaś cuś w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach