Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 fruktoza czy brązowym, trzcinowym cukrem? ktore jest lepsze wg was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 kakori maja tyle samo a nie chce uzywac bialego cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 ktory i tak jest w roznych produktach juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 24, 2012 Jest też stevia, ale średnio smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 wiem ze jest i mi nie smakuje kionkretnie chodzi mi o 1 z tych 2 produktow co wymieniłam, np do slodzenia kawy lub pieczenia cisat do innych rzeczy nie uzywam slodzenia, a slodzika nie trawie juz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 chce zaraz upiec szarlotke i nie wiem co lepiej dodac ; podpowiedzccie a moz eto obojetnie i raz uzywac tego a 2 raz drugiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 24, 2012 http://szczuplejsza.pl/niezdrowa-ywno/64/133-brzowy-cukier-.html Tu jest napisane, że brązowy niewiele różni się od białego. "Czym jest brązowy cukier? Brązowy cukier, sprzedawany w hipermarketach to nic innego jak tylko cukier biały z dodatkiem melasy. Jest ona dodawana w celu uzyskania odpowiedniego smaku i barwy." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 24, 2012 A tu o trzcinowym. I lepszy jest. http://www.superdomek.pl/artykuly/kulinaria/zdrowa-zywnosc/435-brazowy-cukier-trzcinowy.html "cukier trzcinowy zawiera składniki odżywcze (choć w niewielkich ilościach): żelazo, wapń, fosfor, potas czy magnez." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 24, 2012 Nie chce mi się szukać więcej :) Smacznej szarlotki życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym lepiej slodzic Napisano Maj 24, 2012 dziękuje wam :):) wlasnie chodzilo mi o trzcinowy lub fruktoze dalam ten trzcinowy do wypieku mam nadzieje ze bedzie smaczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a b,c,d Napisano Czerwiec 7, 2012 miod, syrop klonowy , stevia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach