Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRG

Jak naprawici rozkochac swoja dziewczyne ponownie

Polecane posty

Gość GRG

Witam. Jestem z dziewczyna niecaly rok. Poczatek naszego zwiazku był bardzo dobry, bylismy szczesliwi. Po nowym roku odkrylem ze pisze ze swoim bylym. Nie obylo sie bez awantury. Po jakims czasie bylo znow dobrze mowila ze nie pisze z nim itd po miesiacu odkrylem ze nadal z nim pisze malo tego spotkala sie z nim wtedy juz nie wytrzymalem i poszly bluzgi itd. Lecz ona zapewniala mnie ze spotkala sie z nim tylko po to zeby uswiadomic go ze juz nie wroci do niego. Dalem jej ultimatum ze albo przestanie z nim pisac albo z nami koniec. Wybrala ze nie bedzie pisac ale to byl dopiero poczatek. Tu zaczyna sie juz powolny rozpad naszego zwiazku z mojej winy. Od tamtego czasu wszystko mi nie pasowalo robilem co kilka dni awantury z byle jakiego powodu. Bylo duzo rozmow i dawala mi ostatnia szanse mowiac ze nie ma juz sily tak dlugo byc ze mna i robiac jej awantury o nic. Mowilem ze rozumiem ze sie poprawie bylo z miesiac zajebistego czasu mowila mi ze uczucie wrocilo lecz znow sie zaczelo cos mi nie przypasowalo znow jakas klotnia itd... Od 5 dni mamy przerwe miesieczna z jej pomyslu, nie spotykamy sie ale piszemy ze soba niestety poczatek naszej przerwy nie byl zbyt dobry nasze rozmowy przez gg konczyly sie klotniami. Napisala mi ze jest dobrej mysli lecz zaczyna myslec ze nie wrocimy do siebie. Mimo to ze mowie ze naprawde sie zmienie ona odpisuje ze juz wiele razy tak mowilem. Zgadzam sie z tym lecz Ja naprawde kocham i teraz nie ma bata musze sie zmienic ale zeby bylo dobrze musza ja bardziej rozkochac bo wiem ze mnie kocha ale chce zeby nasze uczucie przetrwalo ta dluga przerwe zeby wrocic do siebie i byc razem ale juz byc szczesliwym. Mozecie mi jakos poradzic co mam zrobic :|

Gość lips90
nie angażuje sie bo pisze z bylym napewno albo juz z jakims innym

Gość GRG
mam pewnosc ze nie pisze z nim a ni z innym poniewaz ta sytuacja byla w lutym do tej pory mialem hasla do jej gg fb itd. i ona o tym nie wie ale chce zebysmy do sb wrocili i naprawde teraz musze sie zmienic

Powiem Ci tak, nie zrobisz tego. Nie zmienisz się z dnia na dzień i powątpiewam w to, że coś jeszcze z tego będzie.