Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nic nie mam

Co kupilyście na dzień dziecka?ja

Polecane posty

Gość jeszcze nic nie mam

Napiszcie wiek dziecka i prezent (lub wklejcie link) Pytanie głównie do mam dzieci powyżej 1 roku życia do 7-8 lat. Może coś od was zgapię bo mam do obdarowania cala gromadkę i nie mam pomysłów. Dzięki.

Gość kilooopop
swojemu synowi - piaskownicę i zabawki do piachu (1,5 roku chrześniakowi - misia (6 miesęcy)

Gość ja drobiazgi
córce piłkę, bratanicy hoola hop, muszę jeszcze coś wymyśle dla chłopaków, ale synowi też chyba kupię piłkę do nogi

Starszemu synowi lunetę, bo bardzo interesuje sie kosmosem, ma 5 lat, do tego radio na płyty cd, bo uwielbia równiez słuchać swoich ulubionych piosenek. młodszym bliźniakom póki co pomysłów brak ;-) A tak w ogóle to chcemy zabrac je w jakieś fajne miejsce :-)

Gość jeszcze nic nie mam
a co lepsze dla 15 miesięcznika taki konik morski- gra świeci maskota z FP czy namiocik?

Gość tikal
asiamt moge wiedziec jaki? i ile ma dziecko?

Dla synka 16 msc - rowerek trzykolowy, taki z rączką do pchania ;-) Dla chrześniaka 2.5 roku autko interaktywne mc queen

tikal jeszcze nie rozpakowany leży, mogę podac dopiero jutro co to jest, bo mąz zamawiał w sklepie internetowym młody jutro skończy 28 miesięcy

prezentu jak rzeczy nie będzie, ale jutro dzieci do szkoly i przedszkola nie idą,my do pracy rowniez nie, i caly weklend spedzimy na wyjezie w super fajowym miejscu.To dzieci najbardziej zadowoli

Gość obrietta
kupiłam statek piracki - składane elementy dla synka 2,5l. http://allegro.pl/mega-bloks-duzy-statek-piracki-dzwiek-ruch-lodz-i2324097023.html asiamt widzę "nasze syny" prawie rówieśniki, mój ma dokładnie 31m. :) tez myślałam nad rowerkiem biegowym, ale nie wiem czy młody go ogarnie, bo na razie nauczył sie pedałować na rowerze 2-kołowym +2 dodatkowe kółeczka po bokach, a tu nagle jak zobaczy 2 koła bez pedałów to heloł o co chodzi? hehe

Jeszcze nic. Ale jakieś tam pomysły mam zwłaszcza dla swoich bo dla całej reszty to tak średnio. No i na pewno będzie jakiś festyn albo wycieczka do dinoczegoś tam czy wesołego miasteczka.

Gość mama 23 miesięczniaka
Ja kupiłam mikser w Biedronce firmy elefun . Mój brzdąc uwielbia gotować i nasz misker kuchenny jest już prawie w rozsypce więc stwierdziliśmy, że to będzie dobry pomysł, zamienić:) go na dziecinny a że ma baterie, to zadowoli naszego urwiska

kobrietta a tak myślałam, bo nie ma tu takiej drugiej obrietty he he no różnica tylko 3 mieszków

Gość Mama Andzi
Ja kupiłam dziecku lalę do samodzielnego wykonania: http://www.e-inspiracje.pl/3,ZROB_TO_SAM_-_LALKA_KSIEZNICZKA_A32746,idt,221.html Będziemy ją wykonywać niedługo.

Gość Harahaczka
Rower, porządny, dziewczęcy.

Co prawda syn jest nieco starszy, ale dla dziecka 7-8 lat też może być, bo kupuję rolki.

Gość .....Sorella.....
corka prawie 2 lata - podarujemy jej cały dzien spędzony z rodzicami w aquaparku