Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca.........

Pytanie o koszty przesyłki allegro

Polecane posty

Gość pytająca.........

Bardzo proszę Was o pomoc. Chciałabym sprzedać książkę na allegro i nie wiem jaką kwotę podać za przesyłkę. Nigdy nie sprzedawałam na allegro i nie wiem jak podejść do tego tematu. Czy to są kwoty z góry narzucone? Proszę o pomoc

Gość to z pewnością to
idz na poczte, niech zwaza ksiazke razem z koperta i bedziesz wiedziala. za koperte tez oczywiscie dolicz.

Gość pytająca.........
Dziękuję za pomoc. A jak się sprawa ma do innych przedmiotów, które się wysyła? Czy każdorazowo trzeba iść z danym przedmiotem na pocztę?

Gość to z pewnością to
na poczcie jest cennik i tam pisze ze jak paczka czy list wazy tyle lub tyle to jest odpowiednia cena, jak koperta babelkowa to tez jest drozsza od zwyklej. musisz sprawdzac ceny przesylek bo jak podasz za mala to bedziesz w plecy. jak pakujesz w folie lub papier to tez doliczasz cene opakowania do kosztow przesylki.

Gość znowu 10 osob pisze
takie rady ci dali ze masakra. dobrze ze nie masz 100 ksiazek o roznej wadze http://poczta-polska.pl/cennik.htm o takie rzeczy pyta sie na allegro.

Gość znowu 10 osob pisze
do osoby wyzej widze ze mnie ubiegala ale taka mala uwaga ksiazek nie wysyla sie paczka tylko listami jest czesto o ponad polowe taniej jesli ksiazka nie wazy wiecej jak 2 kg.

Gość pytająca.........
Mimo wszystko dziękuję za pomoc.Trochę mi to rozjaśniło:)

Gość miła mondra zgrabna bogata
rany co za niedorajdy zyja na tym świecie, kurier do 35kg zawsze do 20zł, kurwa masz komputer poszukaj sobie głupia cipo