Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepogoda konczy sie

16 prawie 17latka mowi ze kocha facetowi 29letniemu, a on wielce zakochany

Polecane posty

dziewczyna lat 16 ( 17 lat za pol roku) i zakoch*je sie w facecie 29letnim. co o tym myslec ? to moj juz byly facet ( mial byl slub dzieci i te sprawy ) i jeszcze do niedawna mielismy dobre stosunki, ale ta dziewczyna pewnie znow swojego nastoletniego chlopaka rzucila i obiecuje jakies nierealne rzeczy facetowi z 30 na karku ...ze np zabierze w podroz jakas tam zagraniczna .... a on glupi naiwny i wierzy i marzy by ja przeleciec.... i absolutnie nie jestem zazdrosna bo zbyt duza przepasc wiekowa jest ... dla mnie to chore poprostu facet jest niepelnosprawny, ma klopoty z chodzeniem, ma grupe inwalidzka i rente, nie pracuje, i siedzi non stop w domu, mieszka z matka... a ta dziewczyna oddalona jest od niego o drugi koniec Polski ( on tam ma w poblizu rodzine i na wakacje jezdzi tam ) rok temu ta dziewczynka juz sie w nim zakochala i bajerowala go w necie ( oczywiscie na zywo sie znali ) ... ale w tym czasie do teraz miala z 2 chlopakow w swoim wieku .... dodam, ze taka przecietna blondynka z wygladu wyglada powazniej i ma duzy biust.... bo ja sie zastanawiam jak facet moze tak ?? ..ja mam sama bratanka w jej wieku i nie wyobrazam sobie czegos takiego :/

Gość Prezenciara :P
lizała mu siusiaka ?

darujcie sobie z takimi komentarzami, nawet sie nie calowali, ale facet no normalnie on wierzy w takie bajki ... przeciez ta dziewczyna dopiero co liceum zaczela , napewno pojdzie na studia, a widac ze jest cwana ... nie raz slyszalam co o mnie opowiadala ( nie znajac mnie kompletnie ) a on jak zwykle takie panny obroni ... nosz to 16 latka dopiero ( ale dla niego wyglada jak dorosla kobieta ) takie puste myslenie

raz jej tylko pokazal siusiaka a ona mu masowala do wytrysku siusiaka

up

daruj sobie zalosny czlowieku! co widac ze nie masz co robic

te 16 17 latki juz robia sie na dorosle kobiety i pozjadaly rozumy wszelakie :/

Gość hgghjkkklj
ja cie kojarze, pisalas keidys na forum uczuciowym podobny temat; jeszcze sobie nie dalas spokoju z tym kaleką? jak widac niby niepelnosprawny ale zwykle zero, gdyby to chociaz madre bylo a to zwykly ruchacz. nie wiem co ty w nim widzisz. nie dosc, ze biedny, ze kaleka to jeszcze GLUPI