Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1988

Co to może być?

Polecane posty

Gość magda1988

hej dziewczyny powiedzcie mi co to może być? boli mnie od 2 tyg podbrzusze , a dokładnie tam gdzie jajniki , raz boli raz nie ale idzie wytrzymać, z tym że jaki ide siusiu to mam bardzo zółty kolor moczu i na dodatek od wvzoraj swędzi mnie pochwa tak jakby jakiś stan zapalny, Od 2,5roku stosuje dziennie tabletki antykoncepcyjne , z chłopakiem rzeadko się kochamy, więc nawet gdyby to raczej w ciązy ni bee co ? bo stosuj e anty. Co myślicie odpiszczie błagam !!

Gość kruszynka85
idź do gina, wg mnie to jakaś infekcja ale my tu lekarzami nie jesteśmy, nikt Ci na 100% nie odpowie

Gość magda1988
hmm pójde ale mam lęk przed tym że może powie mi że jestem w ciaży, chociąz 2 tyg temu miałam okres jak zawsze 4 dzień po przerwie siedmiodniowej od anty. wiec nie wiem mim tego się boję , mam juz jedno dziecko ( 3 latka) jest super kochamy je z chłopakiem , ale zaczynam za tydz pierwszą w moim zyciu prace , chce teraz spełnic sie zawodowo. za rok mamy ślub , mały bedzie już wiekszy pójdzie do przedszkola i wkónsu będe mogła zając się sobą , nie chce znów zaczynać od początku gdybym była w ciąży>

mi tez to wygląda na jakiś stan zapalny ciąża myślę nie bardzo chyba że za długo już stosujesz te same tabletki bo to co jakiś czas trzeba zmieniać ale i tak myślę że to nie to

Gość magda1988
dzis juz jest lepiej nic na razie mnie nie boli i brzuch nie jest juz taki wzdęty. Dodam że wczesniej chodziłam na boso po domu na zimnych płytkach , myslicie że to od tego mogło mnie tak bolec , ? ponoc wszystkie choroby zaczynają sie od bosych nog .